Olympiakos - Barcelona 7.3.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2013
Jaa tämä...

Olympiakos isännöi myöhäisillan huippuottelussa Barcelonaa.

Olympiakos – Barcelona, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 2,07 

Koripallon Euroliigaa, illan jälkimmäisessä huippuottelussa Barcelona matkustaa hankalaan vierasotteluun, Barcelonan isäntänä toimii tällä kertaa Olympiakos. Kreikkalaisjoukkue juhli viime kaudella Euroliigan mestaruutta, mutta tällä kertaa sitä ei kuitenkaan taida toteutua. Barcelona on ollut lohkon paras joukkue ja vain yhden tappion kärsinyt espanjalaisjoukkue lähteekin mielestäni suosikkina myös tähän otteluun.

Olympiakos on kärsinyt jo kolme tappiota tässä lohkossa, joten epävarmaa Olympiakoksen pelivire on ollut. Jatkoonhan Olympiakos on tietenkin menossa, mutta Barcelona on tällä hetkellä kenties suurin mestarisuosikki koko Euroliigan voittamiseen. Erittäin vakuuttavasti Barcelona on kulkenut voitosta voittoon.

Olympiakoksella on alla kahdesta viime Euroliigan ottelusta voitot, mutta niistä on turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä. Kyseiset voitot tulivat Besiktasia sekä Caja Laboralia vastaan. Varsinkin ensimmäiseksi mainittua joukkuetta vastaan varmasti lähes jokainen muukin Euroliigan tämän hetkinen joukkue voiton pystyisi nappaamaan. Nyt tiedossa onkin täysin erilainen ottelu. Barcelona on erinomainen valinta vetokupongille. Yli kahden kertoimella Barcelona pääsee ehdottomasti mukaan vetoihin.

Veikkaussivut | Tuomas