Olympiakos - Khimky 4.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/04/2013
Jaa tämä...

Khimky pakkovoiton edessä Kreikassa.

Olympiakos – Khimky, merkki 2, kerroin
Olympiakos – Khimky (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 2,75

Koripallon Euroliigan jatkolohkojen päätöskierrosta, Kreikassa yhteen iskevät Olympiakos sekä vieraaksi saapuva venäläinen Khimky. Olympiakos tulee olemaan toinen tai kolmas, muuten lähtökohdat otteluun ovat selvät. Khimkyn on ottelu voitettava, jos joukkue haluaa nousta neljän parhaan joukkoon. Mitään muuta vaihtoehtoa Khimkyllä ottelussa ei ole.

Olympiakoksella ei ole sen suurempaa panosta ja lisäksi Khimkyn urakkaa helpottaa se, että Olympiakos on kotonaan ollut yllättävän epävarma! Olympiakos on tosiaan kotonaan kärsinyt jo kolme tappiota, vaikka toisaalta on kuitenkin muuten selvää, että Olympiakos on kotonaan erittäin vaikea voitettava. Kreikasta voiton ovat hakeneet Maccabi Electra, Barcelona sekä Montepaschi Siena.

Khimky on napannut kuuteen edelliseen vierasotteluun peräti neljä voittoa, joten homma on Khimkyllä myös vieraissa toiminut mukavasti! Toisaalta niistä otteluista ei voi tehdä liian suuria johtopäätöksiä, sillä seassa ovat olleet myös esimerkiksi Venäjän liigan otteluita. Joka tapauksessa Khimky on kahdella edellisellä Euroliigan vierasottelussaan pelannut erinomaisesti Maccabi Electraa sekä Barcelonaa vastaan, vaikka molemmissa tappiot ovat tulleet – Maccabi Electraa vastaan pisteellä ja espanjalaisia vastaan kahdella pisteellä.

Veikkaussivut | Tuomas