pyeongchang 2018 päivä

Lauantai 10.2.2018, olympiakisat kunnolla käyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/09/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Talviolympialaiset 2018 pääsevät oikein kunnolla käyntiin lauantaina. Tulessa on monta suomalaista urheilijaa ja nyt viimeistään kannattaa viritellä kellot soittamaan jo aamuyön tunteina.

Yöllä suoritetaan mm. Slopestylen karsintaa ja tähän osallistuu suomelta neljä urheilijaa. Maastohiihdossa kannattaa ottaa seurantaan aamusta naisten yhdistelmähiihto, sillä tuossa hiihdossa Suomella on jopa mitalimahdollisuudet. Krista Pärmäkoski on parhaana suomalaisena Unibetin kertoimissa neljäntenä mestaruuskertoimen mukaan 12.50. Mitalikerroin 3.00 on houkutteleva. Edelle menevät Heidi Weng, Charlotte Kalla ja Marit Björgen, mutta toivotaan että Pärmäkoski olisi mitalikunnossa. Kerttu Niskasen kerroin voittoon on 151.00, mitalikerroin 26.00 on myös kova.

Kristan puolesta voi lyödä vetoa myös Jessica Digginsia vastaan 1.55 – 2.30 kertoimilla vetoa, samoin kuin Heidi Weng – Krista Pärmäkoski 1.55 – 2.30 kertoimilla.

Lauantaina saadaan jännittä myös ampumahiihdon pikamatkaa ja Suomen suurin mitalitoive Kaisa Mäkäräinen on toivottavasti palautunut kisakuntoon. Voittokerroin 6.50 on melkoisen iso, samoin mitalikerroin 2.25. Ja tämän kisan onnistuminen on tärkeää, näistä asetelmista lähdetään sitten takaa-ajokisaan. Mari Laukkanen omaa kisassa hyvät yllätysmahdollisuudet, kertoimissa 81.00 voittokerroin ja mitalikertoimissa 21.00 eivät kerro ainakaan ennakkosuosikin paineista.

Toivottavasti Kaisa on kunnossa kisassa…

Mielenkiintoa riittää pitkälle iltapäivään kun hypätään miesten normaalimäen mäkihyppykilpailu. Kaikki suomalaiset selviytyivät kisaan, mutta mitaliodotuksia tuosta kisasta ei ole. Voit tietenkin lyödä kisasta vetoa, voittajakertoimet löytyvät Unibetilta.

Olympialaiset lauantai 10. helmikuuta

Lumilautailu:
Klo 03.00 Miehet: Slopestyle – karsinta, FIN: Kalle Järvilehto, Peetu Piiroinen, Rene Rinnekangas ja Roope Tonteri. (Yle TV1, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player)

Maastohiihto:
Klo 09:15 / 16:15 Naiset: Yhdistelmähiihto – 7,5km Perinteinen + 7,5km, Vapaa; FIN: Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmakoski. (Yle2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player)  

Jääkiekko: 
Klo 09.40 Naiset: Japani – Ruotsi, (Yle TV2, Areena, Eurosport 2 ja Eursport Player)
Klo 14.10 Naiset: Sveitsi – Etelä-Korea, (Eurosport 2 ja Eurosport Player)

Ampumahiihto:
Klo 13.15 Naiset: Pikamatka – 7,5km, FIN: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen. (Yle TV2, Areena, TV5 ja Eurosport Player) 

Mäkihyppy:
Klo 14.35 Miehet: Normaalimäki, FIN: Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Eetu Nousiainen. (Yle TV2, Areena, TV5 ja Eurosport Player) 

Curling:
Klo 02.05 Sekakilpailu: 5. kierros, mm. Norja – Suomi,  FIN: Oona Kauste ja Tomi Rantamäki Yle TV2, Areena ja Eurosport Player)
Klo 13.05 Sekakilpailu: 6. kierros, mm. Suomi – Kiina, FIN: Oona Kauste ja Tomi Rantamäki Yle TV2, Areena ja Eurosport Player) 

Tässä Ampumahiihto-esittelyä rautalangasta, vai meneekö jo ratakiskon puolelle?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

iwobi
Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain ottel...

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

Aikaisemmat otteluennakot