pyeongchang 2018 päivä

Lauantai 10.2.2018, olympiakisat kunnolla käyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/09/2018
Jaa tämä...

Talviolympialaiset 2018 pääsevät oikein kunnolla käyntiin lauantaina. Tulessa on monta suomalaista urheilijaa ja nyt viimeistään kannattaa viritellä kellot soittamaan jo aamuyön tunteina.

Yöllä suoritetaan mm. Slopestylen karsintaa ja tähän osallistuu suomelta neljä urheilijaa. Maastohiihdossa kannattaa ottaa seurantaan aamusta naisten yhdistelmähiihto, sillä tuossa hiihdossa Suomella on jopa mitalimahdollisuudet. Krista Pärmäkoski on parhaana suomalaisena Unibetin kertoimissa neljäntenä mestaruuskertoimen mukaan 12.50. Mitalikerroin 3.00 on houkutteleva. Edelle menevät Heidi Weng, Charlotte Kalla ja Marit Björgen, mutta toivotaan että Pärmäkoski olisi mitalikunnossa. Kerttu Niskasen kerroin voittoon on 151.00, mitalikerroin 26.00 on myös kova.

Kristan puolesta voi lyödä vetoa myös Jessica Digginsia vastaan 1.55 – 2.30 kertoimilla vetoa, samoin kuin Heidi Weng – Krista Pärmäkoski 1.55 – 2.30 kertoimilla.

Lauantaina saadaan jännittä myös ampumahiihdon pikamatkaa ja Suomen suurin mitalitoive Kaisa Mäkäräinen on toivottavasti palautunut kisakuntoon. Voittokerroin 6.50 on melkoisen iso, samoin mitalikerroin 2.25. Ja tämän kisan onnistuminen on tärkeää, näistä asetelmista lähdetään sitten takaa-ajokisaan. Mari Laukkanen omaa kisassa hyvät yllätysmahdollisuudet, kertoimissa 81.00 voittokerroin ja mitalikertoimissa 21.00 eivät kerro ainakaan ennakkosuosikin paineista.

Toivottavasti Kaisa on kunnossa kisassa…

Mielenkiintoa riittää pitkälle iltapäivään kun hypätään miesten normaalimäen mäkihyppykilpailu. Kaikki suomalaiset selviytyivät kisaan, mutta mitaliodotuksia tuosta kisasta ei ole. Voit tietenkin lyödä kisasta vetoa, voittajakertoimet löytyvät Unibetilta.

Olympialaiset lauantai 10. helmikuuta

Lumilautailu:
Klo 03.00 Miehet: Slopestyle – karsinta, FIN: Kalle Järvilehto, Peetu Piiroinen, Rene Rinnekangas ja Roope Tonteri. (Yle TV1, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player)

Maastohiihto:
Klo 09:15 / 16:15 Naiset: Yhdistelmähiihto – 7,5km Perinteinen + 7,5km, Vapaa; FIN: Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmakoski. (Yle2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player)  

Jääkiekko: 
Klo 09.40 Naiset: Japani – Ruotsi, (Yle TV2, Areena, Eurosport 2 ja Eursport Player)
Klo 14.10 Naiset: Sveitsi – Etelä-Korea, (Eurosport 2 ja Eurosport Player)

Ampumahiihto:
Klo 13.15 Naiset: Pikamatka – 7,5km, FIN: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen. (Yle TV2, Areena, TV5 ja Eurosport Player) 

Mäkihyppy:
Klo 14.35 Miehet: Normaalimäki, FIN: Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Eetu Nousiainen. (Yle TV2, Areena, TV5 ja Eurosport Player) 

Curling:
Klo 02.05 Sekakilpailu: 5. kierros, mm. Norja – Suomi,  FIN: Oona Kauste ja Tomi Rantamäki Yle TV2, Areena ja Eurosport Player)
Klo 13.05 Sekakilpailu: 6. kierros, mm. Suomi – Kiina, FIN: Oona Kauste ja Tomi Rantamäki Yle TV2, Areena ja Eurosport Player) 

Tässä Ampumahiihto-esittelyä rautalangasta, vai meneekö jo ratakiskon puolelle?

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Aikaisemmat otteluennakot