pyeongchang 2018 päivä

Torstai 22.2., tuoko yhdistetyn miehet viestimitalin? Lyö vetoa huikeista tapahtumista!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Torstai 22.2. aloitetaan milläs muulla kuin Curlingilla. Päivään mahtuu myös yhdistetyn joukkuekisaa, ampumahiihdon naisten viestä ja aina mielenkiintoinen miesten alppihiihdon pujottelu ja lumilautailun suurpujottelu. Lätkässä on hiljaisempi päivä, mutta sitäkin tärkeämpi. Naisten finaalimatsi kiinnostaa vaikka Suomi ei valitettavasti tässä pelaakaan.

Päivä startataan siis curlingilla, luvassa on aikaiisin aamulla naisten ja miesten Tie-Breakerit ja iltapäivällä miesten semifinaalit. Freestylessä tarjolla on miesten Halfpipen finaali, sen lisäksi lumilautailussa on luvassa Suurpujottelun karsinnat. Kaukaloluistelussa on tarjolla miesten 500 metrin ja 5000 metrin finaalit ja naisissa nähdään 1000 metrin finaalit. Alppihiihdossa kello 03:15 miesten pujottelun ensimmäinen kierros ja toinen kierron nähdään toinen kierros.

Suomalaisittain mielenkiintoa riitää eri viesteissä, yhdistetyssä on tarjolla kello 09:30 ensin joukkuekisan mäkiosuus, mukana neljä meistä viisikosta Ilkka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho. Hannu Manninen oli sivussa edellisestä kisasta, toivottavasti nyt mies on kunnossa.

Ampumahiihdossa nähdään mielenkiintoinen kisa naisten viestissä. Ei Suomella taida mitaliin olla mahdollisuutta, mutta ampumahiihtokisat näissä olympialaisissa ovat olleet varsin mielenkiintoisia betsattavia. Naisten nelikko muodostuu näistä viidestä naisesta: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.

Kertoimien puolesta vetoa pääsee lyömään varsin kivasti, voittaako ennakkosuosikki Marcel Hircher (Unibet 1.50) pujottelukultaa, vai onko Henrik Kristoffersen (Unibet 3.60) kuka kukistaan Marcelin? Muiden kertoimet ovat alkaen 17.00, tässä on hyvä paikka betsata altavastaajia.

Suomi nappasi naisissa pronssia, pronssikausi jatkuu…

Ampumahiihdon naisten viestissä Saksa (1.65) on ylivoimainen suosikki, mutta muista mitaleista tullaan käymään iso taisto. Ranska on kertoimien mukaan suosikki hopealle, mutta Italia, Norja, Ruotsi, Ukraina ja Valko-Venäjä ovat kaikki ehdolla pronssille. Maastohiihdon parisprintissä Suomen voittokerroin on 6. paras, 51.00, joten mitalipaineita ei taida olla. Miehissä kerroin on 61.00 ja sija 8. saapa nähdä miten hyvin nämä pitävät paikkaansa.

Näihin kaikkiin lajeihin löydät kertoimet vaikkapa Unibetiltä, johon Veikkaussivut tarjoaa huiman ensitalletusbonustarjouksen. Voit käyttää Unibetillä jopa 100 euron ensimmäisen vedon riskittömänä, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että voit uutena pelaajan betsata ensimmäisen vedon aina 100 euroon saakka täysin riskittä. Nyt jos koskaan kannattaa käydä rekisteröitymässä ja lyödä juuri se oikea, isomman kertoimen omaava veto vaikkapa olympialaisista. Unibetiltä löytyy paljon herkullisia kertoimia kaikkiin olympialajeihin.

Olympialaiset torstaina 22.2 helmikuuta

Curling:

Klo 02.05 Naiset: Tie-Breaker

Klo 02.05 Miehet: Tie-Breaker

Klo 13.05 Miehet: Semifinaalit

 

Alppihiihto:

Klo 03.15 Miehet: Pujottelu – 1. kierros

Klo 06.45 Miehet: Pujottelu – 2. kierros

 

Yhdistetty:

Klo 09.30 Miehet: Joukkuekisa – mäkiosuus, FIN: Illka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

Klo 12.20 Miehet: Joukkuekisa – hiihto-osuus, viesti, 4 x 5km, FIN: Illka Eerola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

 

Ampumahiihto:

Klo 13.15 Naiset: Viesti – 4 x 6km, FIN: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.

 

Freestyle:

Klo 04.30 Miehet: Halfpipe – finaali

 

Lumilautailu:

Klo 05.00 Miehet: Suurpujottelu – karsinnat

Klo 05.00 Naiset: Suurpujottelu – karsinnat

 

Jääkiekko:

Klo 06.10 Naiset: Loppuottelu

 

Kaukaloluistelu:

Klo 12.00 Miehet: 500m – finaali

Klo 12.00 Naiset: 1000m – finaali

Klo 12.00 Miehet: 5000m viesti – finaali

Hauskoja hetkiä mahtunut kisoihin jo tähän mennessä, tuleeko torstaina lisää?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?