pyeongchang 2018 päivä

Sunnuntai 25.2. Naisten 30km perinteisen hiihdosta tulee mitali? No tulee se! Betsaa ja voita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Sunnuntai 25.2. on kisojen päätöspäivä ja jännitettävää riittää tällekin päivälle. Betsejä pääsee laittamaan sisään curlingissa, jääkiekossa, maastohiihdossa ja rattikelkkailussa. Lisäksi ohjelmassa on taitoluistelun loppunäytös ja tietenkin päättäjäisseremonia. Nyt on paikka vielä napata parhaat kertoimet olympialaisiin, seuraavan kerran talviolympialaisista voi betsata sitten neljän vuoden päästä.

Päätöspäivänä betsaamaan pääsee vielä jännittävää naisten curlingin finaalia. Lisäksi kello 6:10 alkaen pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoa jääkiekon olympiafinaalista, josta perinteiseen tapaan löytyy valtavasti vedonlyöntiä. Valitettavasti Leijonat eivät tässä finaalissa pelaa, mutta varmasti mielenkiintoinen ottelu on luvassa.

Rattikelkkailussa luvassa on siis yöllä 4-miehen finaali ja siinähän sitä säpinää riittää sitten enemmän ja vähemmän. Samaan aikaan taitoluistelun ystäville on luvassa loppunäytös, mutta tässä ei mitaleita enää jaeta. Varmasti upeat päättäjäisseremoniat on luvassa kello 13-15.

Yrittikö Pohjois-Korean luistelija… ei kai nyt sentään.

Isoin jännitysmomentti päätöspäivälle on naisten 30 kilometrin perinteisen yhteislähtö, jossa Suomella on yhdet kisojen isoimmat mitalimahdollisuudet. Krista Pärmäkosken mitalikerroin kisassa on kolmanneksi pienin, eli kertoimet lupailisivat jopa pronssia. Kristan edellä ovat Charlotte Kalla (1.30) ja Marit Björgen (1.03). Taustalla vaanii kuitenkin useampi norjalainen, joten kisasta tulee todella tiukka. Kerttu Niskasen mitalikerroin on 15.00. Pärmäkosken täysosumasta saisi 7.00 kertoimella rahat takaisin.

Nyt jos koskaan kannattaa napata Unibetin uniikki jopa 100 euron riskitön ensiveto ja betsata Iivo Niskasen mitalin tai voiton puolesta. Win-Win tilannetta olisi nyt tarjolla. Jos et ole vielä Unibetin jäsen niin tämä on se paikka napata nyt ilmainen pelitili itselle ja pistää betsit kehiin.

Olympialaiset sunnuntai 25.2. helmikuuta

Curling:

Klo 02.05 Naiset – Loppuottelu; TV: Yle TV2, Areena ja Eurosport Player.

 

Jääkiekko:

Klo 06.10 Miehet – Loppuottelu; TV: TV5, Eurosport 1 &2 ja Eurosport Player.

 

Maastohiihto:

Klo 08.15 Naiset: 30km yhteislähtö, perinteinen, FIN: Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Krista Pärmakoski ja Aino-Kaisa Saarinen; varalla Laura Mononen; TV: Yle TV2, Areena, Eurosport 1 ja Eurosport Player.

 

Rattikelkkailu:

Klo 02.30 Miehet: 4-miehen – finaali; TV: Eurosport Player.

 

Taitoluistelu:

Klo 02.30 Loppunäytös; TV: Eurosport Player

 

Päättäjäisseremonia:

Klo 13.00-15.00; Yle TV2, Areena ja Eurosport Player.

Upeat päättäjäiset ovat tulossa jos yhtään avajaisista pitäisi päätellä.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?