Olympialaiset | 3.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/03/2012
Jaa tämä...

Päivän odotetuin kamppailu Wimbledonin keskuskentällä.

Roger Federer – Juan Martin Del Potro (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten tennisturnaus lähenee loppuaan. Päivän ensimmäisessä kamppailussa Sveitsin Roger Federer kohtaa Argentiinan Juan Martin Del Potron. Federer on hakemassa Lontoosta vain kultaa ja onkin suurin suosikki sen voittamaan. Federer voitti eilen hurjan syötön omaavan Yhdysvaltojen John Isnerin suoraan kahdessa erässä ja on muutenkin pelaamassa hienoa turnausta. Mitään älyttömän vakuuttavaa peliä Federer ei ole vielä pelannut, mutta ei ole missään tapauksessa tarvinnutkaan, sillä nyt vasta ne tosipelit alkavat.

Juan Martin Del Potro oli ongelmissa eilen Japanin Kei Nishikoria vastaan. Missään tapauksessa helpolla Del Potro ei voittoa saanut. Del Potro on isokokoinen pelaaja ja tätä Federer tulee varmasti hyödyntämään. Federer on muutenkin ollut vaikea vastustaja Del Potrolle. Viimeiseen viiteen keskinäiseen kohtaamiseen jokaisella kerralla voitto on mennyt sveitsiläiselle. 

Angola N (+14,5) – Kroatia N, merkki 2, kerroin 
Angola N (+8,5) – Kroatia N 1.puoliaika, merkki 2, kerroin  

Lontoon Olympialaisia, päivän ensimmäisessä naisten koripallo-ottelussa surkea Angola saa vastaansa Kroatian. Tasoero on karmea Kroatian eduksi. Angola on lohkon heikoin joukkue, eikä kukaan siltä ennen turnauksen alkua mitään odottanutkaan. Angola onkin viimeisenä kolmella pisteellään, mutta se on yllättävää, että myös Kroatialla on sama määrä pisteitä. Pistetarve molemmilla on suuri, mutta Angolan materiaalilla Kroatiaa vastaan niitä ei ole tulossa.

Angolan hyökkäys on ollut heikko ja puolustus on ollut myös heikko. Ei Kroatiankaan puolustus ole vakuuttanut, paljon parannettavaa, mutta nyt olisi korkea aika tehdä se. Vaikka Kroatiakaan ei ole mikään koripallon huippumaa naisissa, siltikin Kroatia omaa kuitenkin hyvän materiaalin verrattuna surkeaan Angolaan, joten nyt olisi odotettavissa selkeä voitto Kroatialle. 

Andy Murray – Novak Djokovic, merkki 2, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, päivän toisessa miesten tenniksen huippuottelussa Iso-Britannian Andy Murray kohtaa Serbian Novak Djokovicin! Kerroinasettelussa serbialainen on laitettu kohtalaisen selkeään suosikin asemaan ja sitä se ilman muuta onkin. Vaikka Murray pelaakin kotiturnausta ja saa hurjan kannatuksen jokaisessa ottelussa, lähtee Djokovic suosikkina kamppailuun. Djokovic ei ole vielä todellakaan pelannut parhaalla tasollaan. Djokovic on ollut jopa yllättävänkin heikko, mutta toisaalta eilen Ranskan Jo-Wilfried Tsongaa vastaan Djokovic oli loistava.

Murray voitti eilen Nicolas Almagron kahdessa erässä. Toki Murray pelasi hyvin, mutta peli tulee välierässä olemaan erilaista mitä eilen. Vastustajan taso nousee valtavasti. Muutenkin Djokovic on ollut ylivoimainen keskinäisissä kohtaamisissa. Viiteen viime kohtaamiseen Murray on voittanut vain kerran, silloinkin Djokovic joutui luovuttamaan. Murraylla on hirveät paineet ja valitettavasti kotiyleisön kannalta Djokovic tästä voiton nappanee.

Veikkaussivut | Tuomas