Olympialaiset | 30.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tänään Lontoossa mm. koripalloa, tennistä sekä uintia!

Marin Cilic – Jurgen Melzer, merkki 2, kerroin 
Marin Cilic – Jurgen Melzer (+3,5 peliä), merkki 2, kerroin  

Lontoon Olympialaisia, kolmatta kilpailupäivää. Epätasaisten kelien takia tänään jatketaan miesten tenniksen ensimmäisen kierroksen otteluita, Marin Cilic kohtaa päivän avauskamppailussa Jurgen Melzerin. Marin Cilic lähtee aivan ansaitusti otteluun suosikkina, Cilic omaa hurjan syötön, jonka ansiosta kroatialaisen syöttöä on hankalaa murtaa, mutta tällä kertaa Cilic kohtaa Melzerin, erittäin potentiaalisen pelaajan, joka pelaa aivan liian paljon alle oman tasonsa.

Melzer pystyisi niin paljon parempaan kuin mitä itävaltalainen kentällä esittää. Melzer osaa paljon tennistä ja nyt olisi loistava aika myös todistaa se. Melzer on pitänyt Wimbledonin jälkeen taukoa, se on voinut olla oikeastaan ihan fiksukin päätös. Nyt kun pelataan samalla alustalla kuin Wimbledonissa, on voinut olla hyvä asia jättää heinäkuussa pelatut massa,- sekä kovien kenttien turnaukset väliin. Wimbledonissa Melzer tippui jo toisella kierroksella, mutta voitti Stanislas Wawrinkan ensimmäisellä kierroksella, joka kertoo kyllä Melzerin potentiaalista!

Gilles Muller – Denis Istomin, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, kolmatta kilpailupäivää, miesten tenniksessä Luxemburgin Gilles Muller kohtaa Uzbekistanin Denis Istominin. Tiedossa on todella tasainen ottelu. En arvosta kumpaakaan ottelussa suosikin asemaan. Molemmat ovat pelaamassa oikeastaan hienoa kautta, mutta suurempi yllätys lienee Gilles Muller, joka on ollut erinomaisessa pelivireessä. Viime aikoina Muller on mm. selviytynyt Atlantan finaaliin, joten Muller saattaa olla yllätysvalmis Lontoossakin.

Istomin voitti ensimmäisellä kierroksella suoraan kahdessa erässä Espanjan Fernando Verdascon. Istominin syöttö on hankalaa murtaa, ihan kuten Mullerinkin. En usko ottelussa moneenkaan murtoon. Tiebreakeja tullaan todennäköisesti näkemään. Mullerkin voitti ensimmäisessä ottelussaan suoraan kahdessa erässä Romanian Adrian Ungurin ja syötti hyvin. 

Andreas Seppi – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 
Andreas Seppi (+4,0 peliä) – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, Italian Andreas Seppi saa vastaansa Argentiinan Juan Martin Del Potron. Kerroinasettelu vaikuttaa tässä ottelussa mielenkiintoiselta. Andreas Seppi on hyvä yleispelaaja, vaikka tietenkään samantason pelaajasta ei ole kyse kuin mitä Del Potrossa. Turnaus pelataan ruoholla ja se kyllä sopii Seppille hienosti. Seppi on pärjännyt nimittäin ruoholla loistavasti, esimerkiksi Eastbournessa, Wimbledonin esiturnauksessa Seppi selviytyi finaaliin asti. Ensimmäisellä Olympialaisten kierroksella Seppi voitti suoraan kahdessa erässä Donald Youngin.

Del Potro ei vakuuttanut Wimbledonissa. Muutama ensimmäinen ottelu sujui Del Potrolta helposti, mutta neljännellä kierroksella Del Potro oli täysin vastaantulija David Ferreriä vastaan. Del Potro hävisi suoraan kolmessa erässä. Del Potro on iso pelaaja, joten Seppi varmasti haluaa parhaansa mukaan vaihdella pelin tempoa ja näin panostaa siihen, että Del Potro joutuu paljon tekemään töitä liikkumisensa eteen. Isot pelaajat eivät koskaan ole erityisen nopeita liikkumaan. 

Veikkaussivut | Tuomas