Olympialaiset | 31.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Upea päivä tiedossa Lontoossa!

Jo-Wilfried Tsonga – Milos Raonic, merkki 2, kerroin 

Lontoon Olympialaisten neljättä päivää, miesten tennisturnauksen osalta tänään pelataan toisen kierroksen otteluita. Ranskan Jo-Wilfried Tsonga saa vastaansa yllätysvalmiin Kanadan nuoren Milos Raonicin. Kanadalaisella ikää tosiaan ei ole paljoa, mutta huippulahjakkaasta pelaajasta on kyse. Raonic omaa erittäin hyvän syötön sekä peruslyönnit ovat voimakkaita. Raonic on haastanut useita huippupelaajia, jotka ovat ilman muuta Tsongaa parempia, joten kerroinasettelu lienee liikaa Tsongan suuntaan. Tsonga ei vakuuttanut ensimmäisessä ottelussaan, ranskalainen voitti Brasilian Thomaz Belluccin, mutta ei missään tapauksessa helpolla.

Raonicilla on viime aikoina ollut hieman hankalampaa, Wimbledonissa Raonic tippui toisella kierroksella, sen jälkeen Newportissakin matka katkesi jo toisella kierroksella. Newportissa Raonic pelasi täydellisesti alle oman tasonsa. Raonic hävisi toisessa ottelussaan surkealle Benjamin Beckerille. Olympiaurakka alkoi kuitenkin Raonicin osalta hyvin, kun japanilainen Ito kaatui suoraan kahdessa erässä. Raonic pelasi hyvin, mutta vastustajan tasokin oli heikko.

Kerroinasettelu on vain yksinkertaisesti aivan liikaa ranskalaisen suuntaan. Missään tapauksessa Tsonga ei ole selkeä suosikki, Raonic on huippulahjakas pelaaja kovine peruslyönteineen. Raonicille tarjotut huimat kertoimet ovat ilman muuta loistavia pelikohteita!

Australia (+18,5) – Espanja, merkki 1, kerroin 
Australia (+15,5) – Espanja, merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisten neljättä kilpailupäivää, miesten erittäin mielenkiintoinen koripalloturnaus jatkuu. Turnauksen suurimman voittajasuosikin, Yhdysvaltojen yksi kovimmista haastajista, Espanja kohtaa Australian. Tasoero on toki selkeä Espanjan eduksi, mutta Australia ei missään tapauksessa ole näin heikko joukkue ja toisekseen tasoitukset ovat vähintään liian suuria. Australia voitti viimeisessä harjoitusottelussaan Ranskan ja oli lähellä voittaa ensimmäisessä Olympialaisten ottelussaan Brasilian. Australia pelasi Brasiliaa vastaan hyvin ja hävisi vain muutamalla pisteellä.

Espanja ei tarvitse todellakaan mitään murskavoittoa. Espanja tulee ottelun hyvin todennäköisesti voittamaan, mutta Australialta löytyy niin paljon taitoa, että tasaisena Australia pystyy lukemat pitämään. Joukkueet kohtasivat kahdesti harjoitusotteluissa ennen Olympialaisten alkua. Espanja voitti molemmat kamppailut, mutta vain kuudella pisteellä molemmilla kerroilla.

Liettua – Nigeria (+4,5), merkki 1, kerroin  
Liettua – Nigeria (+8,5), merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten koripalloturnaus jatkuu, Liettua saa vastaansa heikon Nigerian. Vaikka Liettua hävisi ensimmäisessä ottelussaan Argentinaa vastaan ja Nigeria puolestaan voitti Tunisian, ovat lähtökohdat tähän kamppailuun hyvin selkeät. Muu tulos kuin Liettuan voitto olisi suuri yllätys. Liettua ei missään tapauksessa ole turnauksen voittajasuosikeita, mutta on täysin eri tasoa kuin heikko Nigeria. Oikeastaan Nigeria voitto Tunisiasta ensimmäisessä ottelussaan saattoi hyvin olla joukkueen ainoa. Nigeria on kuitenkin A-lohkon heikoin yhdessä juuri Tunisian kanssa.

Nigeria voitti Tunisian juuri ja juuri 60-56 lukemin, joten voidaan odotella, että Liettuaa vastaan Nigeria tulee jäämään jyrän alle. Vastustajan taso tulee nousemaan hirveästi, joten on odotettavissa Liettuan osalta vahvaa peliesitystä. Liettua on kuitenkin lohkossa kolmanneksi tai neljänneksi vahvin joukkue yhdessä ensimmäisellä kierroksella Yhdysvalloille tappion kokeneen Ranskan kanssa.

Brasilia – Venäjä, merkki 186,5 pistettä, kerroin 
Brasilia – Venäjä, merkki yli 200,5 pistettä, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten lentopallon toinen kierros päättyy todelliseen huippuotteluun Brasilian sekä Venäjän välillä. Kentältä löytyy taitoa vaikka muille jakaa, kumpikaan ei oikeastaan lähde otteluun suosikkina, joten hyvin tasaista sekä viihdyttävää kamppailua voidaan odotella. Brasilia voitti ensimmäisessä ottelussaan Tunisian suoraan kolmessa erässä, Venäjä teki myös yhtä murskaavaa jälkeä Saksaa vastaan. Brasilia ei selviytynyt Maailmanliigan finaaleihin, mikä oli ilman muuta pettymys joukkueelle, mutta nyt olisi mahdollisuus jopa Olympiakultaan. Venäjä oli kieltämättä todella vakuuttava Saksaa vastaan. Vain ensimmäinen erä oli tasainen, muuten ottelu oli aivan yhteen maaliin pelaamista. 

Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta molemmilla on alla kaksi voittoa. Viime kerralla Brasilia murskasi Venäjän suoraan kolmessa erässä, joten nyt olisi Venäjällä myös varmasti mielessä maksaa tämä takaisin. Todennäköisesti näin tasaisessa ottelussa pelataan jopa täysi viisi erää, joten helpolla kumpikaan ei tule voittamaan. Upea ottelu tulossa!

Veikkaussivut | Tuomas