Olympialaiset | 2.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/01/2012
Jaa tämä...

Päivän tarjonnassa mm. USAn korisjoukkueen ottelu!

Ranska – Liettua (+6,5), merkki 2, kerroin 
Ranska – Liettua (+9,5), merkki 2, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, päivän ensimmäisessä koripallo-ottelussa Ranska kohtaa Liettuan. Kyseessä on molemmille tärkeä ottelu jatkopaikkaa ajatellen. Ranska on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan saalistanut voiton sekä tappion. Viimeksi Ranska voitti hienosti tärkeässä ottelussa Argentiinan, Liettua puolestaan murskasi surkean Nigerian. Lähtökohtaisesti Yhdysvallat tulee voittamaan jokaisen ottelun ja menemään lohkosta lohkovoittajana jatkoon, mutta muista paikoista käydään kovaa kilpailua.

Ranska on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta joukkueiden välillä ei ole mitään sen suurempaa tasoeroa. Liettualle tarjotaan hurjia kertoimia. Liettua omaa kuitenkin hyvän ja potentiaalisen joukkueen, jolla voisi menestyä loppupeleissä hyvinkin. Toki Ranskalla on muutama loistava yksilö, kuten Tony Parker (San Antonio Spurs) sekä Nicolas Batum (Portland Trail Blazers), mutta kuten Yhdysvaltoja vastaan huomattiin, niin Ranskan potentiaali ei riitä mitenkään huippumaita vastaan – tai ei ainakaan ole nyt riittänyt. Liettuan tasoitukset kelpaavat erinomaisesti peleihin!

Brasilia – USA, merkki 1, kerroin 
Brasilia – USA (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten lentopallon huippuottelussa Brasilia saa vastaansa Yhdysvallat. Kyse on melkeinpä koko lohkon voitosta. Molemmat ovat pelaamassa loistavaa turnausta, mutta varsinkin Brasilia on ollut aivan loistava. Brasilia murskasi yhden mestarisuosikin, Venäjän viime ottelussaan suoraan kolmessa erässä. Brasilia pelasi erinomaisen ottelun ja melkeinpä voisi sanoa, että samanlaisella peliesityksellä on lähellä mennä Lontoossa loppuun asti.

Yhdysvallat löytyy B-lohkon ykköspaikalta, mutta todennäköisesti ei illan jälkeen. Brasilia lähtee kamppailuun selkeänä suosikkina. Brasilian ykköstykkinä Venäjää vastaan oli peräti kolmetoista pistettä viimeistellyt Endres. Juuri mainittua pelaajaa kannattaakin seurata tarkasti. Ensimmäisessä ottelussa Tunisiaa vastaan Endres viimeisteli myös lähes pisteitä toiselle kymmenelle.

Nicolas Almagro – Andy Murray, merkki 1, kerroin 
Nicolas Almagro (+1,5 erää) – Andy Murray, merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, tenniksen osalta päivä käynnistyy Espanjan Nicolas Almagron sekä Iso-Britannian Andy Murrayn välillä. Nicolas Almagro on erittäin potentiaalinen pelaaja haastamaan iso-britannialaisen eikä Murray todellakaan vakuuttanut eilen. Murray hävisi eilen Kyproksen Marcos Baghdatista vastaan ensimmäisen erän, mutta lopulta voitti ottelun. Baghdatis taisteli kuitenkin hienosti eikä antanut mitään Murraylle ilmaiseksi.

Almagron lempialusta on, tottakai, massa kuten muillakin espanjalaisilla, mutta kyllä homma nurmellakin toimii. Lontoossa Almagro on voittanut jokaisen ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Almagro on siis pelaamassa loistavaa turnausta. Almagro omaa erinomaisen rystylyönnin. Myös syöttöjen kanssa vastustajilla on ongelmaa, koska Almagro nostaa pallon matalalle ilmaan. Kaikki paineet ovat myös tässäkin ottelussa Murraylla, joten Almagro pystyy pelaamaan vapautuneesti!

Serena Williams – Caroline Wozniacki, merkki 2, kerroin 
Serena Williams – Caroline Wozniacki (+1,5 erää), merkki 2, kerroin   

Lontoon Olympialaisia, naisten huippuottelussa Yhdysvaltojen Caroline Wozniacki saa vastaansa Tanskan Caroline Wozniacki. Kerroinasettelu on aivan liikaa Williamsin suuntaan. Wozniacki osaa todella paljon tennistä. Williams on toki ollut todella hyvä Lontoossa, mutta Wozniacki on ollut WTA-listalla ykkösenä, joten ei tarvitse kyseenalaistaa, miten kovasta pelaajasta on kyse. Wozniacki voitti eilen Slovakian Daniela Hantuchovan suoraan kahdessa erässä.

Wozniacki ei ole vielä täysin vakuuttanut. Ensimmäisellä sekä toisella kierroksella tanskalainen hävisi erät ottelua kohden. Toki voitot tulivat melko helposti, mutta nyt Williamsia vastaan täytyy olla hereillä alusta alkaen. Williams omaa toki todella hyvän syötön ja hyvät peruslyönnit, mutta ei missään tapauksessa kerroinasettelu näin jyrkästi saisi olla Williamsin suuntaan. Esimerkiksi eilen Williams voitti Venäjän Vera Zvonarevan eikä tarvinnut tehdä kentällä melkeinpä mitään.

Veikkaussivut | Tuomas