VIDEO: Olympialaiset jättää missikisat varjoonsa mennen tullen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/04/2016
Jaa tämä...

Rion kesäolympialaiset alkavat toden teolla tänä viikonloppuna. Noin kolme viikkoa kestävien kisojen aikana selvitetään maailman parhaiden urheilijoiden paremmuus peräti 28 eri urheilumuodossa. Kaiken kaikkiaan kansainvälisen olympia komitean (KOK) 206 jäsenmaan joukosta kisoihin osallistuu yli 10 000 urheilijaa.

Kuten hyvin tiedämme olympialaiset ovat monille huippu-urheilijoille ainutlaatuinen tilaisuus, ja sitä myöden kilpailijat ovat kisoissa huippukunnossa ja elämänsä tikissä. Urheilussa on aina kyse tietenkin urheilijoiden suorituksista. Sitä miten urheilijat sijoittuvat ja kuinka hienoihin urotekoihin he pystyvät teknisesti sekä taktisesti puhtaiden suoritustensa ansioista.

Huippuunsa viritetyt urheilijat tarjoavat hienojen suoritusten lisäksi monille katsojille myös sitä kuuluisaa silmänruokaa, joka saa sekä mies että naiskatsojat haukkomaan henkeään. Hyvin suosittu brasilialainen Youtube-kanava BrazilianTVHD onkin kerännyt kotikisojen kunniaksi peräti 15 minuuttisen pläjäyksen Rion kisoihin osallistuvista kuumimmista naisurheilijoista. Kilpalajeista edustettuna ovat niin yleisurheilu, tennis, rantalentopallo kuin uimahypytkin. Ja onhan videolla myös omia rakkaita länsinaapurimme kilpasiskoja. Veikkaussivujen toimitus ihmettelee vain, että missä on Nooralotta Neziri?

Lue myös:

VIDEO: KAIKKI PALLOPELIT EIVÄT LUONAA EDES BRASSITÄHDELTÄ

VIDEO: BLACKHAWKS-FANI VARASTAA JETS-PELAAJAN KYPÄRÄN KESKEN PELIN

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa