Liverpool on ostamassa hyökkääjän 45 miljoonalla eurolla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Muutama päivä sitten saatiin päätökseen ehkä jopa koomisiin mittasuhteisiin noussut Raheem Sterlingin ympärillä käynyt siirtosaaga. Liverpool päästi kuin päästikin irti ihmelapsestaan ja myi parikymppisen kärkipelaajaan kilpailevaan Valioliigaseuraan Manchester Cityyn peräti 68 miljoonalla eurolla. Nyt kuitenkin Liverpool on jo päättänyt laittaa rahat kiertoon.

Liverpoolin jalkapallojoukkueen edesottamuksia läheltä seuraavan Liverpool Echo lehden mukaan Pool manageri Brendan Rodgers ja muu esikunta ovat päättäneet sijoittaa suuren osan rahoista hankkiakseen riveihinsä Aston Villan belgialaishyökkääjä Christian Benteken. Liverpool on yrittänyt jo pitkään saada tällä kaudella 13 maalia valioliigassa paukuttaneen Benteken Anfield Roadille. Aston Villa on tähän asti sinnikkäästi hylännyt Liverpoolin aiemmat tarjoukset. Tällä kertaa Liverpool on kuitenkin tarjonnut Aston Villalle jopa 45 miljoonaa euroa Bentekestä, joka täyttää perinteikkään seuran hyökkääjälle asettaman ulosostopykälän.

Taustat

Viime kesän jalkapallon MM-kisat viime kesänä loukkaantumisen vuoksi väliin jättäneellä Bentekellä on jäljellä vielä kaksi vuotta sopimusta Villan kanssa. On pitkälti belgialaisenhyökkääjän ansioita, ettei Aston Villa tippunut viime kauden päätteeksi Valioliigasta porrasta alemmas The Championshipiin. On siis aivan ymmärrettävää miksi Aston Villa haluaisi pitää kiinni vielä kaksi vuotta tähdestään.

Liverpoolilla taasen on pakottava tarve ostaa seuraan uusi hyökkääjä. ”Punaisten” hyökkäyskalusto koki kovan kolauksen Sterlingin myynnin myötä, varsinkin kun Mario Balotelli on osoittautunut melkoiseksi flopiksi. Kaiken lisäksi Englannin maajoukkueessakin esiintynyt hyökkääjä Daniel Sturridge oli pitkään sivussa viime kaudella lantiovaivojen vuoksi, eikä ilmeisesti ole vielä kauden alussakaan pelikunnossa. On siis helppo nähdä, että Liverpool on kiinnostunut jo valioliigassa kyntensä näyttäneestä Bentekestä. Jää siis nähtäväksi toteutuuko kauppa, ja onko Benteke todella 45 miljoonan euron arvoinen?

Mikäli haluat virittäytyä jännittämään jo Valioliigan voittajan puolesta, niin käy tutustumassa vedonlyöntisivujen tarjoamiin voittajakertoimiin. Esimerkiksi Unibet tarjoaa Liverpoolin mestaruudesta rahat takaisin 21,00 kertaisesti!

Lue myös:

Video: Huikea MLS hattutemppu!

Video: Hockey in Kenya!

betway