Ottawa Senators v Pittsburgh Penguins - Game Seven

Eikö #87 olekaan maailman paras?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Sidney Crosby ja Connor McDavid voitte väistyä.

Maailman paras pelaaja tulee Ottawa Senatorsin riveistä ja hän on Erik Karlsson. Ainakin jos kysytään Ottawan päävalmentaja Guy Boucherilta.

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

”Minun mielestäni hän on paras pelaaja maailmassa. Hän pystyy vaikuttamaan joka osa-alueella. Läpiajoissa, vaihdossa, hyökkäyspäässä, ylivoimalla sekä puolustuspäässä. Hän on johtaja. Hän on kuka hän on. Hän on aina läsnä.”  Senators komentaja Guy Boucher kertoi maanantaina NHL:än haastattelussa.

Karlsson palautui vielä kauden alussa jalkaleikkauksestaan, jonka takia hän ei pelannut kauden viidessä ensimmäisessä runkosarja ottelussa. Ruotsalaispuolustaja palaa joukkueensa matkaan keskiviikko yön ottelussa, kun Vancouver Canucks vierailee Ottawassa.

Vaikka Karlssonin jalka on estänyt kunnon harjoittelun, niin mies on treenannut ahkerasti laukaustaan.

Fine tuning. #NHL #preseason

A post shared by Erik Karlsson (@erikkarlsson65) on

Ottawalle povattiin vaikeaa kauden aloitusta ilman kapteeniaan, mutta he ovat aloittaneet kauden kohtalaisesti saldolla 3-0-2, joka oikeuttaa itäisen konferenssin viidenteen sijaan. Vastoin odotuksia he ovat yksi kahdesta joukkueesta, jotka eivät ole hävinneet varsinaisella peliajalla otteluakaan.

Tähän sisältyy kolmen ottelun vieraspelimatka, josta he suoriutuivat loistavasti. Saldona kaksi varsinaisen peliajan voittoa, sekä yksi voittomaalikilpailun voitto. Kahden edellisen ottelun maaliero Calgary Flamesia, sekä Edmonton Oilersia vastaan on mykistyttävä 12 tehtyä ja vain yksi päästetty maali! Silti kapteenin paluu on joukkueelle tärkeä.

”Pelasimme hyvin ilman häntä. Monet puhuivat selviämisestä hänen paluuseensa asti, mutta kaikki pelaajat ansaitsevat kunniaa. He eivät ole vain selviytyneet. He ovat kasvaneet joka päivä haluten olla parempia. Erik tuli sisään ja ensimmäinen asia mitä hän sanoi oli: ’jatketaan kehittymistä’. Ajattelen, että olemme kaikki samalla sivulla. Erikin paluu auttaa jatkamaan tätä.” Boucher täydentää.

46-vuotias kanadalaisvalmentajan ura on ollut vuoristorataa. Ensimmäisellä kaudellaan NHL-päävalmentajana hän johdatti Tampa Bay Lightningin konferenssifinaaleihin keväällä 2011. Seuraavalla kaudella hänen luotsaamansa Lighting ei yltänyt edes pudotuspeleihin. Kesken kauden 2013-14 mies sai potkut, jonka jälkeen nähtiin yllätyssiirto, kun Boucher lähti Sveitsin pääsarjan Bernin valmentajaksi. Keväällä 2015 Bern juhli mestaruutta. Toukokuussa 2016 Ottawa Senators tarjosi hänelle sopimusta. Boucher sai Ottawan nopeasti uuteen lentoon, joten viimeisin siirto näyttäisi olevan onnistunut.

Ehkä maailman paras Erik Karlsson on kertonut, että viime kausi oli paras hänen Ottawa kausistaan, joka on juurikin Boucherin ansiota.

Uskotko Ottawa Senatorsin olevan entistä vahvempi, kun he saavat kapteeninsa takaisin kokoonpanoon? Lyö vetosi Unibetin sivuilta ja jännitä Ottawan puolesta jo ensi yönä!

Kannattaa tutustua myös sivustomme laajaan NHL-kausi julkaisuun!