Tässä vaihoehdot Las Vegasiin suunnitellun NHL-seuran nimeksi! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: NHL
  • 08/10/2015
Jaa tämä...

Neuvottelut maailman suurimman ja kauneimman jääkiekkoliigan NHL:n laajentumisesta ovat velloneet Pohjois-Amerikassa koko kevään ja kesän. Uusia seuroja kaavailtiin kevään aikana useassa eri kaupungissa erilaisten sijoittajatahojen toimesta, mutta suuret investoinnit kuitenkin laittoivat lopulta kapuloita monen suunnitelman rattaisiin. Lopulta vain kaksi tahoa jätti hakemuksen NHL:n asettamaan aikarajaan mennessä: Las Vegas ja Quebec City.

 

Erityisesti maailman vedonlyöntipääkaupunki Las Vegasin hakemuksen odotetaan menevän heittämällä NHL:n käsittelyprosessin lävitse. Kaupungissa onkin myyty jo ennakkoon yli 13 000 kausikorttia sekä aloitettu uuden monia lajeja palvelevan areenan rakennustyöt. Nyt Las Vegasiin jääkiekkoseuraa puuhavan sijoitusryhmän nokkamies Bill Foley on alkanut pohtimaan seuralle nimeä, ja on ottanut joukkueen tulevat fanit osaksi prosessia. Foley on julkaissut hiljattain Yhdysvalloissa avoimen kirjeen, jossa hän pyytää kaikkia Las Vegasiin kiekkoseuraa haluvia äänestämään nimeä tulevalle joukkueelle.

Foley muistuttaa kirjeessään, että lopullinen päätäntävalta on niillä 13 000 ihmisellä, jotka ovat ostaneet jo ennakkoon kausikortin seuran peleihin. Hän kuitenkin haluaa avoimen äänestyksen antavan osviittaa siitä, mikä nimi on suosituin. Äänestyksen taustalla lienee myös ajatus siitä, että Foley ja kumppanit haluavat lyödä NHL-komissaarien pöytään kovat äänestysluvut, ja näin näyttää että Nevadan osavaltioon suunniteltu jääkiekkojoukkue herättää jo nyt kovaa pöhinää. Alta löydät listan esivalituistanimistä:

The Black Knights

Ensimmäinen nimivaihtoehto The Black Knights on uhmakas vaihtoehto, mutta niin on myös Bill Foleyn eteneminen laajennusprosessissa. Myös miehen taustalla olevan sijoitusyhtiön nimi The Black Knights.

The Scorpions

Nimi olisi siinä mielessä sopiva, että skorpioni on hyvin yleinen eläin Las Vegasissa. Lisäksi se antaa mahdollisuuden luoda erilaisia hurjia (myyviä) logoja peliasuihin.

The Mustangs

Mustangit eli villihevoset ovat merkittävä osa Amerikan historiaa, ja hyvin tunnettuja Nevadassa, siis oiva vaihtoehto joukkueen nimeksi.

The Aces

Aces eli Ässät. Eiköhän tämä voida unohtaa, ettei tule turhia sekaannuksia Porin Ässiin?

The Monsoon

Luonnonvoimat ovat hyvin yleinen nimiteemaa urheilussa. The Moonson sopisi hyvin jonon jatkoksi Avalanchen, Lightningin, ja Wildin seuraan.

The Miners

The Miners eli kaivajat sopisivat Nevadan osavaltiosta ponnistavan joukkueen nimeksi enemmän kuin hyvin. Osavaltiossa aloitettiin hopeankaivaminen jo vuonna 1859 ja osavaltiossa onkin yhdet maailman suurimmat kultaesiintymät.

Veikkaussivujen mielestä listalta puuttuu yksi ilmeinen nimivaihtoehto: Las Vegasiin ja NHL-kiekkoilijoiden nykyiseen imagoon hyvin sopiva nimi The Gamblers. Mikäli sinä löysit listalta oman suosikkisi niin käy äänestämässä sitä tästä!

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 32 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arvioisi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

Siirtyykö Jaron supertähti jo ensi viikolla uuteen seuraan?

Ranskan liigan suurseuran päävalmentaja eronnut tehtävästään!

nordicbet-valioliiga-790