VIDEO: Chelsea-managerin tytär häikäisi gaalaillassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/10/2015
Jaa tämä...

Hallitsevan Valioliigan mestarin Chelsean kausi ei ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkue on onnistunut keräämään kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa vain vaivaiset neljä pistettä, ja siniset majailevatkin tällä hetkellä sarjataulukon sijalla 13.

Tästä huolimatta seuran manageri Jose Mourinho on onnistunut nappaan jo yhden merkittävän pytyn tällä kaudella. Portugalilainen voitti viime maanantaina Lontoon Royal Opera Housessa pidetyssä GQ-gaalassaman of the year” palkinnon.

Juhlatilaisuudessa ja sen punaisella matolla nähtiin Mourinhon lisäksi myös joukko muita tyylikkäitä julkkiksia ja urheilumaailman edustajia. Brittiläistä näkyvyyttä tilaisuudessa edustivat muun muassa F1-kuljettaja Lewis Hamilton ja Englannin maajoukkueen legendaarinen maalinsylkijä Gary Lieneker. Jonka muuten Manchester Unitedin Wayne Rooney juuri ohitti Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijätilastossa.

Lukuisista julkisuuden henkilöistä ja illan isännästä Samuel L. Jacksonista huolimatta suurimman mielenkiinnon tilaisuudessa vei Jose Mourinhon 18-vuotias tytär Matilde Mourinho. Tämän vuonna 1996 Jose Mourinholle ja hänen vaimolleen Matilde Farialle syntynyt tytär on paistatellut gaalan jälkeisissä lehtikuvissa isäänsä enemmän. Eikä syyttä! Katso alta kuvat sekä video ja päättele itse, voisiko tytär periä isänsä lempinimen ”The Special One”…

Jose Mourinho was pictured on the red carpet with his teenage daughter Matilde at the GQ Men of the Year Awards ceremony

Mourinho (left) pulls a strained expression as Matilde looks towards the ground

The Portuguese boss kept a straight face on the red carpet with Matilde

Suurimpien jalkapallosarjojen osalta EM-karsinnat alkavat olla tältä erää takana ja viikonloppuna palataankin takaisin muun muuassa Englannin Valioliigan, Saksan Bundesliigan ja Espanjan La Ligan ottelutarjonnan pariin. Lauantaina tarjoillaan esimerkiksi Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen huippuottelu.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Sivusto tarjoaa kattavasti kertoimia myös livevedon puolella.

Lue myös:
Valioliigaseura lähettänyt peräti 33 pelaajaa lainalle!
Tuore AC Milan-tähti ajoi heti korttinsa hyllylle!