Argentiinassa kohistaan: Messi jättämässä maajoukkueen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/07/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon Copa Americassa karvaan pettymyksen kokenut Argentiina on joutunut keskelle karmeaa huhua: maan kirkkain tähti Lionel Messi pohtii jatkoa sinivalkopaidoissa.

Lionel Messin mahdollisista lopettamisaikeista kirjoittaa argentiinalaislehti Olé. Lehden mukaan ”Albicelesten” 28-vuotias kapteeni on loukkaantunut saamastaan negatiivisesta palautteesta ja ”henkilökohtaisista hyökkäyksistä”.

– Lehden mukaan Messi ei ole tehnyt lopullista päätöstä maajoukkueen väliaikaisesta jättämisestä, mutta hän on loukkaantunut argentiinalaismedian kirjoituksista jopa vielä Copa American finaalitappiotakin enemmän, kertoo puolestaan espanjalaislehti AS.

Onko Messi sivussa jo seuraavissa harjoitus- ja karsintaotteluissa?

Raporttien mukaan Barcelonaa seuratasolla edustava Messi pohtii jättävänsä väliin maajoukkueen syyskuun harjoitusottelut ja ehkä jopa joitain vuoden 2018 MM-kisojen karsintapelejä.

Messin kohdalla myös aikaisemmin on keskusteltu siitä, että onko mies jättämässä maajoukkueen. Olén mukaan Messi harkitsi maajoukkueen jättämistä jo vuoden 2006 MM-turnauksen jälkeen.

Neljästi maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittua Messiä on jatkuvasti kritisoitu siitä, ettei hän ole onnistunut siirtämään La Ligassa Barcelonan huippuesityksiään Argentiinan maajoukkueen otteluihin.

Argentiina on kokenut edellisen vuoden aikana loppuotteluissa jo kahden suuren turnauksen tappiot. MM-turnaus päättyi viime kesänä finaalitappioon Saksaa vastaan ja nyt Copa Americakin päättyi pettymykseen.

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Messi kieltäytyi loppuottelun jälkeen ottamaan vastaan turnauksen parhaalle pelaajalle jaettavan palkinnon.

Marcan julkaisemalta videolta näkyy, kuinka kisajärjestäjät ottavat pokaalin pois lavalta ennen palkintojenjakoa. Pystiä ei jaettu Messin kieltäytymisen jälkeen kenellekään.

Barcelonan tähtipelaaja kieltäytyi myös Copa American alkusarjassa Paraguay-ottelun jälkeen parhaan pelaajan palkinnosta.

Muistathan, että tulevana torstaina pelataan Eurooppa liigan ensimmäisen karsintakierroksen toiset osaottelut. Suomalaisittain mielenkiintoisia otteluita riittää runsaasti, sillä niin FC Lahti, SJK kuin myös VPS taistelevat jatkoonpääsystä. Unibet lähettää jokaisen suomalaisjoukkueen vierasottelut ilmaiseksi livestream-palvelussaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, rekisteröidy Unibetille ja pääset nauttimaan suomalaisjoukkueiden vierasotteluista maksutta.

Lähteet: AS, Olé

Lue myös:
Kuolonuhreja ja mellakoita Copan American mestaruusjuhlissa!
Manchester City on rikkomassa oman siirtoennätyksensä?

veikkaushuone