VIDEO: Onko tässä futishistorian naurettavin filmausyritys? - Mitä ihmettä!?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2014
Jaa tämä...

Kaksi sanaa: EI JATKOON!

Futishistoria tuntee monen monta uskomatonta filmausyritystä. Räikeimpiä tempauksia muistellessa monella nousee varmasti mieleen Rivaldon käsittämätön sukellus vuoden 2002 MM-kisoissa.

Kuluvan vuoden lokakuussa näimme myös varsin merkillisen rankkarikalastelu-viritelmän Brasilian futisliigassa. Oman paidan repiminen ei kuitenkaan onneksi tuottanut toivottua tulosta.

Nyt filmaustempaukset nousivat aivan uudelle tasolle, ja kiitos tästä kuuluu Englannin Championship-joukkue Leedsissä lainalla olevalle Adryanille. Brassifutari veti viikonloppuna sellaiset huutofilmit ettei mitään rajaa.

20-vuotias Adryan sai kyllä pienen kopautuksen jaloilleen vastustajalta, mutta nuorukaisen reaktio oli kuitenkin ”hivenen” överiä matskua. Brassi kierähti kerran maassa ympäri ja otti tämän jälkeen vielä eeppisen vieteripompun kunnon sätkyjen kera.

Vierestä juossut Derby Countyn pelaaja säntäsi syystäkin antamaan Adryanille palautetta naurettavasta tempustaan.

Tsekkaa Adryanin käsittämätön filmi tästä!


Ja muistele Rivaldon noloa sukellusta tästä!

Noh, okei. Ei Adryan ehkä olekaan kaikkien aikojen noloin filmaaja. Kyllä tämä Aarhus GF:ää edustaneen Bo Nielsenin filmi on vieläkin se futishistorian naurettavin. Aivan tolkuton reaktio!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut