Onko tässä kaikkien aikojen oudoin kiekkomylly? - Katso video!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/02/2014
Jaa tämä...

Pohjois-Amerikan alasarjassa nähty erikoinen kiekkotappelu saattaa poikia jopa elinikäisiä pelikieltoja.

Pohjois-Amerikan alemmissa kiekkosarjoissa ei tunnetusti peruutella, jos paikka tappelulle osuu kohdalle. Federal Hockey League -nimeä kantavassa sarjassa nähtiin kuitenkin sellainen mylly, mitä ei ole nähty muualla kuuna päivänä.

Danville Dashersia edustava Matt Puntieri ja Dayton Demonzin Jesse Felton päättivät ottaa toisistaan mittaa, mutta kunnon nyrkkitalkoiden sijaan kaksikko päättikin vain halata toisiaan. Miehisen halauksen jälkeen Puntieri päättikin sitten kaivaa housuistaan oluttölkin ja korkata sen jäällä yleisön nenien edessä.

Puntieri ei myöskään unohtanut ”nostaa maljaa” kiekkoyleisölle.

Vaikka tilanne näyttikin hyvin koomiselta, ei Federal Hockey Leaguen johtoporras pitänyt tempauksesta. ”Riitapukareille” on ilmeisesti napsahtamassa ainakin loppukauden kattavat pelikiellot. Itseasiassa Puntieri arveli Sports Illustratedin -verkkosivuilla saavansa jopa elinikäisen porttikiellon FHL:een.

– Luonnollisesti alkoholin tuominen kaukaloon on tässä se suurin ongelma. Jos he olisivat vain halanneet toisiaan kauden päätteeksi, se ei olisi haitannut meitä. Mutta me hermostuimme oluen tuomisesta jäälle, liigan komissaari Don Kirnan kommentoi National Post -lehdelle.

– Se oli meille suuri pettymys, koska suurin osa alasarjajoukkueista ovat tappiollisia ja omistajat laittavat 100 000 tai 150 000 dollaria omasta pussistaan, jotta nämä pelaajat saavat pelata. Ja sitten joku ei ota tätä tosissaan.

Katso hämmentävä myllytys tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut