VIDEO: Onko tässä koko nyrkkeilyvuoden kovin tyrmäys?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/11/2014
Jaa tämä...

Danny Garcia nukutti vastustajansa Rod Salkan jo toisessa erässä huimalla vasemmalla koukulla.

Viime viikonloppuna nyrkkeilyfaneja hellittiin huimalla tyrmäyksellä, kun puhtaalla recordilla tahkoava Danny Garcia pommitti haastajansa Rod Salkan unten maille jo ottelun toisessa erässä.

Ottelun ensimmäinen erä sujui kaksikolta vielä täysin pystyasennossa, mutta toisessa erässä Garcia tyrmäsi Salkan peräti kolmeen kertaan. Salka selvitti tälleistä kaksi ensimmäistä, mutta kolmas napsu sammutti miehen valot täysin.

Garcian jäätävä vasen koukku napsahti Salkan ohimoon sellaisella voimalla, että oikein pahaa tekee.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Kyseinen ottelu onkin saanut runsaasti negatiivista palautetta nyrkkeily-yleisöltä. Monien mielestä kyseessä oli todellinen ”mismatch” eikä kamppailua olisi pitänyt koskaan edes järjestää.

Garcia on nimittäin voittanut kaikki 29 matsiaa, ja näistä peräti 17 on päättynyt tyrmäyksellä. Vaikka Salkan vastaavat tilastot ovatkin 19 voittoa (kolme tyrmäyksellä) ja neljä tappiota, oli kaksikon välinen tasoero aivan toista luokkaa.

Salka ei ollut Garcian kanssa edes alunperin samassa painoluokassa, vaan mies nosti painoaan ottelua varten noin neljällä kilolla. Silti Salka oli kaksikosta selvästi pienempi ja Garcia dominoi ottelua mielin määrin taitojensa ja voimansa avulla.

Nyrkkeilysivusto badlefthook.com kirjoitti ottelusta näin:

– Tätä matsia ei olisi koskaan pitänyt otella. Kyseessä oli täysin epäreilu kamppailu, jossa Garcialla oli selvä ylivoima sekä taidoissa että koossa mitattuna. Ennakkoasetelmiltaan epäreiluja otteluja toki tulee eteen ajoittain, mutta onko niitä juhlistettava kansainvälisen tason main event -kohtaamisina?

Eräs fani laittoi osuvia terveisiä Salkan suuntaan jutun kommentti-puolella.

– Toivottavasti kuusinumeroinen palkkashekki auttaa sinua elämässäsi, Rod, sillä sinut ostettiin kehään kärsimään.

Katso Garcian huima tyrmäys tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut