Örebro - Skellefteå 9.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Sarjataulukon ääripäät vastakkain SHL-taistossa.

Örebro – Skellefteå, merkki 2, kerroin 1,73 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,80 | 4,20 | 1,73 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n ottelutarjontaa, sarjataulukon ääripäät iskevät yhteen Örebron sekä Skellefteån välisessä taistelussa. Sarjataulukossa Örebro on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Skellefteå johtaa luonnollisesti runkosarjaa ennen toisena olevaa Frölundaa. Skellefteå on halinnut SHL:ää tällä kaudella miten on halunnut. Skellefteå tulee voittamaan runkosarjan ylivoimaisella erolla ja se lupaakin vain sitä, että Skellefteå on myös selkeä mestarisuosikki pudotuspeleihin lähdettäessä. Skellefteä on kahteen edelliseen otteluun voittanut Färjestadin sekä HV-71 yhteismaalierolla 8-1! Se kertoo kaiken kaikkiaan paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Skellefteå on päässyt viime aikoina pelaamaan useita otteluita kotonaan, joten matkustamista vierasjoukkueen ei ole tarvinnut sen suuremmin harrastaa.

Örebrolle tässä vaiheessa jokainen ottelu ja jokainen piste on kultaakin kalliimpi, sillä kotijoukkue taistelee tosissaan pääsystä pudotuspeleihin – kotijoukkueella alkaa olla varmasti jo hurjia paineita pudotuspelipaikan suhteen! Tällä hetkellä Örebron sijoitus yhdentenätoista ei olisi tuomassa paikkaa pudotuspeleistä. Örebro on pystynyt tähän mennessä viimeistelemään ainoastaan 83 maalia. Örebron hyökkäys on kaiken kaikkiaan ollut surkealla tasolla, sillä jopa AIK on viimeistellyt kotijoukkuetta enemmän maaleja. Örebro on varsinaisella peliajalla pystynyt saalistamaan ainoastaan kahdeksan voittoa, joten se kertoo siitä, että kotijoukkueelta ratkaisijoita ei ole löytynyt. Materiaaliltaan Örebro on muutenkin jo valmiiksi Skellefteån vastakohta, joten siinä mielessä tästä ottelusta kotijoukkueelle ei ole syytä pisteitä odotella. Örebro tarvitsee lisää vastuunkantajia tai muussa tapauksessa pudotuspelihaaveet voidaan kotijoukkueen kohdalta unohtaa.

Skellefteå matkustaa tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole lainkaan. Örebron loukkaantumislista on myöskin hyvin hallinassa, sillä kotijoukkueelta sivussa ainoastaan on Johan Adolfsson. Örebron materiaali ei luonnollisesti kestä lainkaan loukkaantumisia. Örebron paras pistemies on tällä hetkellä pistepörssissä sijalla 22., mutta sen jälkeen seuraavaa nimeä saa hakea ja vieläpä hyvin kaukaa. Örebro ei tällä ratkaisuvoimalla tule pudotuspeleissä pelaamaan. Skellefteå on luonnollisesti vieraissakin selkeän ennakkosuosikin asemassa. Vierasjoukkueelta pelaajia pistepörssistä löytyy erinomaiseen tahtiin, joten kakkosta ilman muuta lähdetään vetokupongille tarjoamaan. Viisi edellistä vierasottelua ovat Skellefteålle tuottaneet neljä voittoa, joten huikeassa pelivireessä Skellefteå kaiken kaikkiaan on.

Veikkaussivut | Tuomas