Osasuna - Almeria 8.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Osasuna sekä Almeria vastakkain Espanjassa.

Osasuna – Almeria, merkki X, kerroin 
Osasuna – Almeria, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,15 | 3,40 | 3,40 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään kaksi ottelua, Almeria matkustaa vaikeaan vierasotteluun testaamaan Osasunan päivän vireen. Sarjataulukossa tässä vaiheessa Osasuna on sijalla seitsemäntoista, kun taas Almeria löytyy kahta sijaa alempaa. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut toistaiseksi täynnä vastoinkäymisiä. Syykin siihen on helppo löytää, sillä maalinteko on ollut niin Osasunalle kuin Almeriallekin äärimmäisen hankalaa! Materiaali on niin Osasunalla kuin Almeriallakin erittäin rajallista, mutta silti olisi löydettävä ne pelaajat, jotka maalinteossa pystyvät melkeinpä illasta toiseen. Osasuna on tähän mennessä joka tapauksessa viimeistellyt kymmenen maalia, kun taas Almeria on maalinteossa onnistunut neljätoista kertaa. Voidaankin siis todeta, että voittoja ei voi tulla, jos maalinteko on tätä luokkaa. 

Osasuna tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, sillä aikaisemmilla kausilla Osasuna on pystynyt nimenomaan kotonaan haastamaan jopa Real Madridia, Barcelonaa sekä Valenciaa. Osasuna on tällä kaudella pelannut kuusi ottelua kotonaan, mutta valitettavasti Osasuna on pystynyt kotonaan juhlimaan voittoa vain kaksi kertaa. Osasuna on viimeistellyt kuusi maalia kuuteen kotiotteluun, joten se tarkoittaa sitä, että Osasuna voisi tällä tyylillä voittaa otteluita vain niin, jos omissa verkot eivät heiluisi kertaakaan. Osasunan puolustus on itseasiassa toiminut kotonaan hyvin, sillä Osasunalle ollaan tehty kuitenkin vain kahdeksan maalia. Viimeksi kuitenkin Osasuna hävisi vieraissa Real Sociedadille 5-0 maalein, joten Osasunan lähdökohdat eivät ole lainkaan hyvät tähän kamppailuun.

Almeria matkustaa tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa, mutta faktaahan on sekin, että voitot ovat tulleet niukasti yhden maalin erolla. Viime kotiottelussa Almeria voitti 1-0 numeroin Valladolidin. Tietenkin Almerian edellinen vierasvoitto Valenciasta 1-2 lukemin oli erittäin hyvä suoritus, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että maalinteko on vierasjoukkueellekin erittäin vaikeaa. Neljässä edellisessä vierasottelussa Almeria on vain kerran pystynyt tekemään yli yhden maalin ottelua kohden. Almeria pääsee tähän otteluun parhaalla kokoonpanolla, joten kotietuahan se kaventaa, sillä Osasunalta ovat sivussa muutamat merkittävät avainpelaajat. Kuitenkaan mistään selkeästä poissaololistasta ei ole kysymys myöskään Osasunan kohdalla. Erittäin tasainen kohtaaminen on tänään tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas