Osasuna - Athletic Bilbao 26.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Leijonien mahtavat peliesitykset Osasunan vieraana?

Osasuna – Athletic Bilbao, merkki 2, kerroin 2,20 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,40 | 3,30 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Athletic Bilbao matkustaa Osasunan vieraaksi. Sarjataulukossa Osasuna on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Athletic Bilbaon sijoitus tässä vaiheessa on neljäs. Joukkueiden välinen piste-ero on seitsemäntoista pistettä Athletic Bilbaon eduksi. Tällä kerroinasettelulla onkin syytä lähteä Athletic Bilbaota vetokupongille tarjoamaan. Athletic Bilbao on materiaaliltaan joukkueista huomattavasti laadukkaampi sekä toisekseen vierasjoukkue on pelannut erittäin hyvin kotijoukkueeseen verrattuna. Osasunalle maalinteko on tuottanut valtavia ongelmia, sillä kahteenkymmeneen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt vain seitsemäntoista maalia. Osasunalta on näin ollen puuttunut selkeä ykköshyökkääjä. Osasunan suurin tavoite on vakiinnuttaa paikkansa Espanjan korkeimmalla sarjatasolla, mutta toisaalta kotijoukkue tulee todennäköisesti joutumaan vielä tiukkaan taisteluun sarjapaikkansa puolesta.

Osasunan tilanne vaikuttaa melko karulta, sillä viiteen edelliseen otteluun kotijoukkue on yhteensä pystynyt viimeistelemään kolme maalia! Kahteen edelliseen otteluun Osasuna ei ole viimeistellyt ensimmäistäkään maalia. Onhan se täysin totta, että Osasuna on viime aikoina joutunut pelaamaan kahdesti esimerkiksi Real Madridia vastaan, mutta toisaalta vastapainona Osasuna on päässyt pelaamaan myös Granadan tyyppisiä joukkueita vastaan. Toisaalta on turhaa lähteä vetoamaan edes sen tarkemmin vaikeaan otteluohjelmaan, sillä Osasunalla on ollut aikaa koko kauden ajan pelata itsensä turvallisille vesille. Tällä hetkellä Osasuna on edelleen putoamisviivan paremmalla puolella, mutta erot joukkueiden välillä ovat tosissaan pieniä. Osasuna on aikaisemmilla kausilla juuri kotonaan pystynyt haastamaan Espanjan liigan parhaimmistoa, mutta tällä kaudella Osasuna on kotonaankin ollut surkea. Viisi edellistä kotiottelua ovatkin Osasunalle tuottaneet ainoastaan yhden voiton.

Athletic Bilbao hävisi viimeksi Espanjan Cupissa Atletico Madridin vieraana 1-0 numeroin, mutta muuten Leijonat ovat nousseet Espanjan liigan kuumimpien joukkueiden listaan! Neljä edellistä otteluahan ovat Athletic Bilbaolle tuottaneet komeasti kolme voittoa. Kaiken kaikkiaan Athletic Bilbaon maalinteko on noussut mediassa mukavasti esille, sillä neljään edelliseen otteluun Leijonat ovat viimeistelleet esimerkiksi Valladolidia vastaan neljä maalia sekä samallahan Almerian kustannuksella peräti kuusi maalia. Vieraissahan Athletic Bilbaon vaikeudet edelleen ovat, mutta toisaalta nyt jos koskaan tuonkin tilaston korjaamiseen tarjoillaan hienoa mahdollisuutta. Valitettavasti Athletic Bilbao on lähinnä kotonaan tehnyt vastustajista rumaa jälkeä, joten siinä mielessä olisi korkea aika myös vieraissa saada menestystä aikaan. Kummallakaan joukkueella ei juurikaan merkittäviä loukkaantumisia ole, joten Athletic Bilbao lähtee tähän taisteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on neljästi mennyt Athletic Bilbaon eduksi, joten Leijonilla on varmasti yliote Osasunasta.

Veikkaussivut | Tuomas