#hockeyhalloween villitsee Yhdysvalloissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Lokakuun loppu lähestyy vääjäämättä. Se tarkoittaa sitä että illat ovat entistä pidempiä ja synkempiä. Lokakuun viimeisenä päivänä 31.10 pimeydestä esiin marssivat möröt, fantasiahahmot ja valaistut kurpitsat, on Halloweenin aika! Tämä Suomessa paremmin pyhäinpäivänä tunnettu juhla ottaa joka vuosi koko Pohjois-Amerikan haltuunsa. Juhlasta ”sekoavat” niin lapset, lähiöiden hipsterit kuin julkkiksetkin. Eivätkä myöskään NHL-seurat ja tähdet tee tässä suhteessa poikkeusta.

 

NHL:n virallinen nettisivu NHL.com onkin lanseerannut kurpitsajuhlalle oman hashtagin sosiaaliseen mediaan. Tunnisteen #hockeyhalloween takaa löytyykin Twitteristä ja Instagramista mitä erikoisempia Halloween aiheisia kuvia. Kuvissa esiintyvät tietenkin kovimmat fanit jotka tunnustavat hauskoissa kuvissa oman joukkueensa väriä. Kuvien joukosta löytyy kuitenkin myös isoja lätkätähtiä, jotka osoittavat todellista heittäytymiskykyä faniensa iloksi. Tästä syystä Veikkaussivut.com haluaakin nyt jakaa lukijoille kuvat Washington Capitalsin supertähdistä Alexander Ovechkinista ja T.J. Oshiesta sekä useasta muusta supertähdestä!

Iso-Alexander on päättänyt vetää ylleen Marvelin sarjakuvasankarin Batmanin asusteen. Käytännössä Ove esittää identtistä kaksostaan: lihaksikasta mystistä monimiljonääriä. Kuvassa Ove lemmikkeineen:

Me and my 2 baby's !!meet new family member blaik!))))? ? 2 ??? ?????!)????????????? ? ????? ?????? ????? -?????????

Kuva, jonka Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial) julkaisi

Kuten jo todettua, myös St. Louis Bluesista fanien pettymykseksi kesällä Washingtoniin siirtynyt T.J. Oshie on julkaissut hyvännäköisen Halloween-kuvan netissä. Oshie puolisoineen on ammentanut idean kuvaan Walt Disneyn klassikosta 101 dalmatialaista. Ja kyllä, kuvassa on toinenkin hahmo kuin katseen vangitseva Cruella de Vil! Toivottavasti Oshieta ei odota kotona niin kova kohtalo kuin tarinan koiria jotka oli tarkoitus surmata sekä nylkeä…

Taking my pup for a stroll before the party? ???

Kuva, jonka Lauren Oshie (@loshie17) julkaisi

 

Alla vielä muutaman muun NHL-tähden Halloween-hulluttelu kuva:

 

Niin ikään Capitalsissa pelaava Dmitry Orvov on seuratoverinsa Stanislav Galevin tähtäimessä:

@galixon

Kuva, jonka Dmitry Orlov (@orlov_09) julkaisi

Kris Letang vaimoineen:

My wife and I love Halloween! @cathlaflamme11

Kuva, jonka Kris Letang (@kletang_58) julkaisi

Steve Ott ja parempi puolisko:

Favorite Night! #SuicideSquad

Kuva, jonka Steve Ott (@otter09) julkaisi

Ja viimeisimpinä sekä vähäisimpinä, Jamie Benn, Tyler Seguin ja Jason Demers. Kolme sokeaa hiirtä…

Muistathan että peliyhtiöt eivät lepää edes Halloweenina. Käy siis katsomassa lokakuun lopun karmaisivimmat vedonlyöntitarjoukset esimerkiksi Betwayn sivuilta!

Lue myös:

Kari Jalonen nimesi Leijonat ensimmäiseen EHT-turnaukseen!

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa