VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 03/10/2016
Jaa tämä...

Varokaa Ronaldo ja Lionel Messi, maailma on saanut uuden futistähden Norjasta. 90 – vuotias Åse Marie Nordhagen ihastuttaa nettiin ladatulla videolla jossa teräsmummo näyttää nuoremmille mallia, miten jalkapalloa pompotellaan.

Åse Marie Nordhagenin jalkapallovideot ovat kiertäneet internetissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä ja Facebookissa jo viime vuoden lopusta asti. Tuolloin vetreä jalkainen seniori kansalainen esitteli pallottelu taitojaan norjalaisissa paikallisuutisissa 90-vuotis syntymäpäiviensä yhteydessä. Sittemmin rouvan video on kerännyt ihastusta ja faneja aina Yhdysvaltoja ja Etelä-Amerikkaa myöden.

Vuonna 1925 Oslossa syntynyt Nordhagen kertoo pallotelleensa lapsesta asti. ”Meillä ei ollut televisioita tai muuta vastaavaa tuolloin vuosi sitten. Päädyinkin pian kuluttamaan aikaani palloa pomputellen ja tulin siinä aika hyväksi” Nykyään Etelä-Norjan Saudassa asuva Nordhagen kertoo pomputtelevansa parhaimmillaan 50 toistoa, mutta rouvan henkilökohtainen ennätys kaksitoistavuotiaana on kuulemma 1003 toistoa. Huima suoritus!

Vielä 90 – vuotiaana Nordhagen pitää terveyttään ja virettä yllä pompottelemalla palloa noin tunnin joka päivä. Hän myös kertoo, ettei hän voi kävellä jalkapallon ohitse ilman että hän temppuilee sillä hieman.

Muistathan että tänään jatkuu Eurooppa-liigan pudotuspelit. Peliyhtiö Bet365 tarjoaa illan otteluihin mukavat kertoimet.

Lue myös:

Eurooppa-liiga: Liverpool – Manchester United 10.03.2016 klo 22.05

VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa