Avangard Omsk - Atlant 12.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Avangard Omsk kotonaan selvää jälkeä Atlantista?

Avangard Omsk – Atlant, merkki 1, kerroin 
Avangard Omsk – Atlant (+1), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,50 | 4,90 | 5,10 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Avangard Omsk saa vastaansa Atlantin. Kyseessä on molemmille joukkueille neljäs ottelu tällä kaudella. Avangard Omsk ei ole voittanut koskaan KHL-mestaruutta ja myös tällä kaudella Avangard Omsk on pelkän haastajan roolissa. Siitäkin huolimatta Avangard Omsk on materiaaliltaan KHL:n suurseuroja, kun taas Atlantin tilanne on täysin erilainen. Atlant on vahvistunut etenkin paperilla puolustuksen osalta, mutta kauden aloitus ei ole ollut Atlantin osalta kovinkaan positiivisiä ajatuksia herättävä. Kolme ottelua ovat tähän mennessä tuottaneet Atlantille kolme tappiota. Viimeksi jopa surkea Avtomobilist Yekaterinburg nappasi kotonaan voiton 3-2 maalein.

Atlantin suurin ongelma alkukaudella on ollut se, että maalivahdit eivät ole pystyneet kannattelemaan seuraa. Atlantillahan on tällä kaudella erittäin kokemattomat maalivahdit, joten maalivahtien tulee onnistua nyt Atlantissa hyvin, sillä pelkät puolustajat eivät tule viemään Atlantia pudotuspeleihin. Alkukausi on ollut kauniisti sanottuna järkyttävä, joten tuskinpa Atlantin itseluottamuskaan tässä vaiheessa on huipussaan.

Joukkueiden välinen tasoero on suuri Avangard Omskin eduksi ja Avangard Omsk onkin alkukaudella ollut hyvä verrattuna vierasjoukkueeseen. Kolme ottelua ovat tähän mennessä tuottaneet Avangard Omskille kaksi voittoa sekä tappion. Viimeksi Avangard Omsk voitti kotonaan 4-3 maalein Severstalin. Kaiken järjen mukaan kotivoitto tullaan näkemään myös tässä ottelussa. Atlant ei ole vakuuttanut pätkääkään.

Veikkaussivut | Tuomas