VIDEO: Jumalainen blokki! - Ossi Väänäsen paraatipelastus tyhjästä maalista!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2014
Jaa tämä...

Ottakaapa kaikki kiekkojunnut mallia Ossi Väänäsestä!

Tämä video ansaitsee ehdottomasti katselukertoja. Kyseessä on nimittäin Ossi Väänäsen äärimmäisen uhrautuva blokki sunnuntaina pelatusta Moskovan Dynamo-Jokerit -matsista.

Jokerit johti tilanteen aikana ottelua lukemin 2-1, mutta pelasi yhden miehen alivoimalla. Dynamo sai myllytettyä vaarallisen tilanteen Jokeri-maalille ja pian Alexei Tsvetkovilla olikin edessään tyhjä rysä.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä illan Valioliiga-matsiin kuin myös NFL:ään sekä NBA:han! Voit myös napata Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Jokerien maalilla pelannut Henrik Karlsson oli jo liukunut tilanteesta sivuun ja näyttikin vahvasti siltä, että Dynamo-leiri tasoittaa pelin 2-2:een. Väänänen oli asiasta kuitenkin toista mieltä.

Konkaripakki syöksyi laukauksen tielle kuin mikäkin henkivartija ja esti samalla jo varmalta näyttäneen maalin syntymisen.

Kyseinen blokki nousikin Jokerien kannalta suureen rooliin, sillä narripaidat voittivat matsin lopulta lukemin 3-1. Ilman Väänäsen uhrautumista lopputulos olisi voinut olla jotain paljon muuta.

Katso Väänäsen upea torjunta tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut