Ossin päivän vihje 31.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Vihje otteluun Detroit – Washington.

Detroit Red Wings – Washington Capitals 1.2.2014 | NHL

 

Lyhyesti

– Washington pelaa toistamiseen 24 tunnin sisään. Eilen tuli tappio Columbusta vastaan 5-2. Detroit pelasi viimeksi 29.1. Tällöin punasiivet kokivat tylynumeroisen 5-0 vierastappion Flyersin vieraana.

– Detroitin kotisaldo on yksi liigan heikoimpia. 28 kotiottelusta se on onnistunut nappaamaan voiton vain 9 kertaa.

– Washington vierailee toistamiseen tällä kaudella Joe Louis Areenalla. Viime kohtaaminen päättyi rankkareiden jälkeen Capitalsin 3-4 vierasvoittoon.

– Detroit on liigan sijalla 20. Washington löytyy kolme sijaa alempaa.

Vihje otteluun: Washington Capitals, kerroin 2,80 NordicBet, PELAA TÄSTÄ

 

Analyysi

Perjantai-yönä kohtaavat entiset runkosarjan kestomenestyjät Redwings sekä Capitals. Molemmille kuluva kausi on ollut sanalla sanoen haastava ja tämänhetkiset sijoitukset ei varmasti kumpaakaan nippua miellytä. Joukkueet kohtaavat heti toistamiseen huomenna kun pelipaikka vaihtuu Detroitista Washingtoniin.

Capitals pelaa harvinaisesti kolme ottelua kolmena päivänä. Eilen pääkaupunkilaiset urakoivat Nationwide Arenalla Blue Jacketsin vieraana. Tuliaisena reissulta jäi 5-2 tappio varsin hengettömän esityksen jälkeen. Surkea vierasesiintyminen henkilöityi täydellisesti joukkueen tärkeimmän pelaajan, Alexander Ovechkinin tilastomerkintöihin. Ovechkin todisti aitiopaikalta kaikkia Blue Jackets maaleja ja tehotilasto illan jälkeen näytti 5 pykälää pakkasta. Ottelun jälkeen kapteeni pyysi omaa esitystään julkisuuteen anteeksi ja onkin odotettavaa, että tänään kaukalossa nähdään täysin erilainen AO. Capitals kirjaimellisesti elää ja hengittää kapteeninsa kautta, joten menestyshaaveet illan suhteen riippuu täydellisesti venäläisen pelihuumorista. Taustatukea antaa kakkosviulisti Nicklas Bäckström. Capitals koki kovia eilisessä ottelussaan sillä se menetti kiekollisen liiderinsä Mike Greenin kesken ottelun. Greenin tila arvioidaan pelipäivänä ja vielä toistaiseksi pelaaminen on vielä epävarmaa. Pitkäaikaispotilaista poissa on edelleen hyökkääjä Mikhail Grabovski sekä puolustaja Jack Hillen.

Red Wingsin kausi on sujunut kaksijakoisesti. Vierassa peli on kulkenut ajoittain jopa loistavasti, mutta kotona punasiivet ovat sortuneet turhaan näpertelyyn suoraviivaisuden sijaan. Viime aikoina joukkue on löytänyt oivan maalivireen, mutta samalla myös päästää luvattoman paljon maaleja omiin. Viimeisessä kuudessa ottelussaan se on onnistunut maalinteossa 15 kertaa ja omassa päässä samassa ajassa on punalamppu syttynyt 20 kertaa. Etenkin 4-2 johtoaseman menettäminen sarjan häntäpään Floridalle kotona oli hyvä osoitus joukkueen haavoittuvaisuudesta. Red Wingsin onneksi se saa kuitenkin ykkösmaalivahtinsa Jimmy Howardin illan otteluun takaisin. Neljä ottelua sivussa ollut Howard oli ennen loukkaantumistaan loistavassa vireessä. Valitettavasti lasaretin puolelle jäi edelleen kovia nimiä. Varmuudella illan pelistä ovat poissa ykkössentteri Pavel Datsjuk, Johan Franzen, Stephen Weiss sekä Cory Emmerton.

 

Perustelut vihjeelle

Eilisen ponnettoman esityksen jälkeen Capitals janoaa pomminvarmasti takaisin voittojen tielle. Kahden ottelun voittoputki seitsemän tappiollisen ottelun jälkeen kieli jo paremmasta huomisesta ja eilen koettu tappio johtui suurimmaksi osaksi huonosta valmistautumisesta. Back-to-back peleissä usein edellisenä iltana pelannut joukkue tulee raikkaammin ja valmiimpana otteluun, joten siipirikkoinen Detroit saattaa olla helisemässä jo ensiminuuteista lähtien. Odotettavissa on maalirikas ottelu ja tässä leikissä Capitals on tämänhetkisellä materiaalillaan etevämpi.

Vihje otteluun: Washington Capitals, kerroin 2,80 NordicBet, PELAA TÄSTÄ

 

Veikkaussivut | Ossi