Ronnie O'Sullivan - Marcus Campbell 20.4.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Snookerin MM-turnaus käyntiin kuninkaan ottelulla.

Ronnie O’Sullivan – Marcus Campbell (+3,5 freimiä), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,16 | 5,00 

Snookerin maailmanmestaruusturnaus lähtee käyntiin ensimmäisen kierroksen ottelulla Ronnie O’Sullivanin sekä Marcus Campbellin välillä. Kyseessä on erittäin odotettu ottelu jo ihan sen takia, että Ronnie O’Sullivan tekee paluun snookerin pariin. Ronnie O’Sullivan voitti viime vuonna maailmanmestaruuden, joten on nyt puolustamassa mestaruuttaan. Ronnie O’Sullivanin pelikunto on arvoitus, sillä pelituntumaa ei paljoakaan ole. Joka tapauksessa on selvää, että Marcus Campbellin tulee olla täysi vastaantulija tässä ottelussa. Karsintaottelunsa Marcus Campbell selvitti nuorta Liam Highfieldiä vastaan, mutta siitä on turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä.

Ronnie O’Sullivan on omien sanojensa mukaan harjoitellut kohtalaisesti, joten se saattaa hyvinkin luvata hienoa lopputulosta tätä turnausta ajatellen! Oli pitkään epäselvää, että osallistuuko ”The Rocket” koko turnaukseen, mutta helmikuussa O’Sullivan päätti osallistua tähän turnaukseen – ja sehän sopii erittäin hienosti meille snookerin ystäville.

Henkilökohtaisesti sanottuna pidän O’Sullivania tämän turnauksen yhtenä voittajasuosikkina, vaikka pelituntuma kysymysmerkki onkin! Kaikille snookerin ystäville on upea asia, että ”The Rocket” on mukana taas täällä ja ensimmäisestä ottelusta selkeä voitto pitäisi olla jossain määrin normaalilla pelillä jopa selvä asia. Tasoituksella O’Sullivanin pelaaminen on erinomainen vaihtoehto.

Veikkaussivut | Tuomas