Aubameyang 95 maalia

VIDEO: Borussia Dortmund hyökkääjä upottanut jo lähes sata maalia Bundesliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Yksi Bundesliigan ja Euroopan mielenkiintoisimmista sekä viihdyttävimmistä hyökkääjistä on ollut jo useamman kauden ajan Bundesliigaseura Borussia Dortmundin gabonilainen Pierre-Emerick Aubameyang.

28 – vuotias Aubameyang Italian Seria A:ssa pelaavan AC Milanin juniorimyllyn tulosta. Mies ei kuitenkaan koskaan saanut Italiassa kunnolla vastuuta, minkä vuoksi tie vei hänet lainelle Ranskaan. Gabonilainen vietti ranskassa viisi kautta, viidessä eri seurassa. Tämän jälkeen Borussia Dortmund käänsi kiikarinsa Aubameyangiin ja loppu on historiaa.

Aubameyang ja Dortmund solmivat pelaajsopimuksen 4.7.2013 minkä jälkeen mies on pelannut keltaisissa 122 bundesliigaottelua, viimeistellen näissä peleissä yhteensä 95 kaappia, joista jokaikinen on katsottavissa ja nautittavissa alla olevalta videolta:

 

Tämän lisäksi yksi futiskenttien nopeimmista pelaajista on ihastuttanut faneja muun muassa voittamalla Bundesliigan parhaan pelaajan palkinnon kaudella 2015-16 ja sarjan maalikuninkuuden kaudella 2016-17. Ei olekaan siis mikään ihme, että jalkapallomaailman jättiläiset kuten FC Barcelona, Real Madrid ja Manchester United ovat kaikki ilmaisseet kiinnostuksensa tätä maalinsylkijää kohtaan. Aubameyang on kuitenkin pysynyt toistaiseksi lojaalina Borussia Dortmundille ja seuran huikeille faneille.

Aubameyang on seuraavan kerran tulessa Bundesliigassa tulevana lauantaina kun Borussia Dortmund kohtaa Bayern Munchenin saksalaisen futiksen suurimmassa klassikossa Der Klassikerissa. Nähtäväksi jää kasvaako 95 maalin saldo lauantai-illan ottelun jälkeen uusiin lukemiin.