Tapparalta kova hankinta - Otso Rantakari ensi kaudeksi Tampereelle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Tappara on vahvistumassa kovan luokan hankinnalla.

Jääkiekon SM-liigan kestomenestyjä Tappara on hankkinut kovan vahvistuksen, sillä 22-vuotias Otso Rantakari pelaa ensi kaudella Tampereella. Asiasta ovat uutisoineet muun muuassa Iltalehti ja Jatkoaika.com.

Tapparan uusi hankinta on hyvin merkittävä, sillä SM-liigan viime kauden paras tulokas ja tehopuolustaja olisi kelvannut Suomessa lähestulkoon melkein minne vain. Rantakari saavutti tulokaspalkinnon Bluesissa, jossa hän oli ylivoiman johtaja ja sen hetken joukkueen ykköspistemies ennen sopimuksen purkamista.

Rantakari muutti Bluesista lähtemisen jälkeen loppukaudeksi Ruotsiin auttamaan Modoa pysymään SHL:ssä, eli Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla. 13 ottelussa Rantakari on saalistanut neljä syöttöpistettä.

SM-liigassa pelataan tänään neljä ottelua. Rantakarin edellinen seura Blues on jälleen kaukalossa, kun espoolaiset matkustavat rajussa tappioputkessa TPS:n vieraaksi.

KHL-kaukaloissa pelataan tänään myös neljä kamppailua. Illan yksi mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä käydään, kun Salavat Ufa ja AK Bars Kazan iskevät yhteen.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähteet: Iltalehti, Jatkoaika.com

Lue myös:
VIDEO: St.Louis Bluesin avainpelaaja pitkään sivussa
VIDEO: Pittsburgh-puolustajalle harvinainen jäähy väärästä mailasta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa