Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets 17.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Ottawa täyden pistepotin Columbuksen kustannuksella?

Ottawa Senators – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin
Ottawa Senators – Columbus Blue Jackets ML, merkki 1, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 2,00 | 3,85 | 3,25

 

 

Jääkiekon NHL:n illan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Ottawa Senators sekä vastaan asettuva Columbus Blue Jackets. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Ottawa Senators on itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä, kun taas puolestaan Columbus Blue Jackets löytyy sijalta neljätoista. Ottawa Senators on edellisestä neljästä kotiottelustaan saalistanut erittäin hienosti kolme voittoa ja itseasiassahan viiteen viime kotiotteluun vain yhdessä Ottawa Senators on jäänyt kokonaan pisteittä. Varsinaisella peliajalla Columbus Blue Jackets on tällä kaudella voittanut vasta viisi kertaa, joten vierasjoukkue tulee tänään joutumaan tiukan paikan eteen. Tiukat ottelut eivät ole tähän mennessä kääntyeet Blue Jacketsin eduksi.

Columbus Blue Jackets hävisi edellisellä kierroksella jatkojen jälkeen 2-3 maalein Montreal Canadiensia vastaan ja kaiken kaikkiaan Columbus Blue Jacketsin tilanne on äärimmäisen huolestuttava! Vierasjoukkue on edellisestä viidestä ottelustaan pystynyt poistumaan voittajana jäältä vain yhden kerran. Materiaali Columbus Blue Jacketsilla on tietenkin erittäin rajallinen, mutta suoraan sanottuna Columbus Blue Jacketsista ei ole tällä hetkellä juurikaan hyvää sanottavaa. Itseasiassa kolmessa viime ottelussahan Columbus on päässyt aina jatkoajalle asti, mutta eihän siitä ole sinänsä mitään hyötyä, jos niitä ei pysty oman joukkueen eduksi päättämään.

Ottawa Senators voitti viimeksi kotonaan äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa aina vahvan Boston Bruinsin 4-2 maalein, joten lähtökohtaisesti Ottawa Senators on syytä nostaa suosikiksi myös tähän kamppailuun. Ottawa Senators on jättänyt viime aikoina kotonaan itsestään erittäin positiivisen kuvan, vaikka sijoitus sarjataulukossa ei varmasti ole lainkaan parasta mahdollista luokkaa. Columbus Blue Jackets tulee varmasti palaamaan ennemmin tai myöhemmin takaisin voittojen pariin, mutta vierasjoukkueen itseluottamuskaan tuskin on tällä hetkellä korkealla tasolla. Kaiken järjen mukaan Ottawa Senatorsin tulisi tästä napata täydet pisteet. Sen pidemmittä puheitta kotivoittoa napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas