VIDEO: Erik Karlsson leikkimässä Lego-ukoilla jouluvideolla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, eikä siihen ole enää kuin pari yötä. Ihmiset muistavat sukulaisiin, läheisiään ja tuttaviaan perinteisesti joulun alla erilaisin postikortein ja lahjoin. Myös urheiluseurat haluavat kantaa kortensa kekoon, ja muistaa fanejaan erilaisin lahjoin.

Seuroille on tietenkin aika vaikeata muistaa tuhansia faneja yksilöinä, joten muistaminen on helpompi järjestää erilaisten tempausten tai jouluisten videon kera. Hyvänä esimerkkinä hienosta joululahjasta faneilleen voidaan nostaa esille Saksan Bundesliiga seura FC Bayern Münchenin faneilleen kotistadionillaan Allianz Areenalla järjestämä huikea lasershow muutama päivä sitten (Video). Toisesta päästä todella surkeana esimerkkinä voidaan taas pitää kanadalaisen NHL-seura Ottawa Senatorsin faneilleen osoittamaa karmeata jouluvideota.

Alla olevan videon katsottuaan tulee vääjäämättä mieleen ajatus, etteikö NHL-seura joka kuluttaa miljoonia euroja kaudessa pelaajiensa palkkoihin pysty parempaan? Esimerkiksi videolla pääroolissa esiintyvä Senatorsin puolustaja Erik Karlsson on yksi taalaliigan lahjakkaimmista pelaajista, ja hän olisi voinut mieluummin vaikka chippailla kiekkoja maalinylärimassa roikkuviin joulusukkiin kuin leikkiä Lego-ukoilla! Alla siis muutaman minuutin mittainen Ottawa Senatorsin joulutervehdys kaikille seuran faneille. Videon loppuun asti katsominen vaatii todellista uhrautumista seuran puolesta.

Captain Karl`s Christmas Classic

Ottawa on seuraavan kerran leikkikenttien sijaan pelikentille seuraanvan kerran ensi yönä, kun se vierailee Floridassa ottelussa Panthersia vastaan.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

KalPan unkarilaishyökkääjälle jatkosopimus

Fifan ja Uefan puheenjohtajille kahdeksan vuoden toimintakiellot!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa