Ottawa Senators - New York Rangers 19.3.2014 | Isot pisteet jaossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kumpi joukkueista palaa takaisin voittokantaan?

Vihje lyhyesti

Senators ja Rangers kohtaavat toisensa toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen kamppailu päättyi Rangersin selvään 4-1 voittoon New Yorkissa. Kumpikin joukkue on esiintynyt heikosti viime aikoina ja molemmat kaipaavat voittoa. Rangers löytyy itäisestä konferenssista sijalta kahdeksan ja Senators sijalta kaksitoista. Kotijoukkueen nykyisillä otteilla pudotuspelipaikka jää haaveeksi ja joukkue on jo melkein pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa pitää pudotuspelihaaveet elossa. Myös Rangers tarvitsee pisteitä ja joukkueen otteet eivät ole vakuuttaneet lähiaikoina. Edessä on tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu.

Rangers lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina. Senators on kaapinut kuudesta viime ottelustaan ainoastaan yhden voiton ja Rangers on ehdottomasti Ottawaa laadukkaampi joukkue. Vierailijoille on kertynyt viime kierroksilla tappioita, mutta sen peli on silti ollut paremmassa kunnossa, kuin Ottawan. Rangers on lisäksi erittäin vahva vierasjoukkue ja Ottawakin pelaa paremmin vieraissa kuin kotonaan. Rangers pääsee Ottawan kimppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä joukkueella ei ole loukkaantumisia. Vierailijoiden voitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa kohteeseen pelattavan kertoimen.

Vihje: New York Rangers ML, kerroin 1.87 NordicBet

 

 

Perustelut vihjeelle

Rangersilla on ollut viime aikoina nihkeää voittojen suhteen ja kymmenestä viime ottelusta mukaan on tarttunut neljä voittoa. Joukkueen valmentaja vakuuttaa silti, että peli on kunnossa tappioista huolimatta. Hyvä esimerkki tästä on viime kierroksen ottelu Sharksia vastaan. Rangers loi paikkoja ja dominoi kamppailua, mutta ei saanut kiekkoa sisään ja kärsi 1-0 tappion. Rangers voitti laukaukset ottelussa 41- 29 liigan eliittiin kuuluvaa Sharksia vastaan, joten potentiaalia joukkueesta löytyy. Hyvät otteet kuitenkin varmasti loivat Rangersiin uskoa ja kotijoukkue tulee joutumaan tänään ahtaalle. Joukkueella ei ole loukkaantumisia, joten valmentaja Vigneaultilla on käytössään paras mahdollinen kokoonpano kierroksen kamppailuun.

Ottawa on onnistunut nappamaan ainoastaan kolme voittoa kymmenestä viime ottelustaan. Joukkue menetti viikonloppuna tärkeitä pisteitä. Senators muun muassa menetti kolmen maalin johtonsa Montrealia vastaan ja hävisi pelin lopulta jatkoajalla. Ottawalla on vielä 15 peliä jäljellä ja kaikki on mahdollista, mutta voittoja on saatava heti. Joukkueen kapteeni Jason Spezza vakuuttaa, että Ottawa ei ole vielä luovuttanut pudotuspelipaikan suhteen. Maalivahti Craig Anderson on varmuudella sivussa kotijoukkueen kokoonpanosta.

Rangers on Ottawaa parempi joukkue ja jo kauden aiempi kohtaaminen kääntyi selvästi Rangersin eduksi. Loukkaantumiset eivät ole sotkemassa vierailijoiden peliä ja viime kierroksen ottelu näytti, että joukkueen peli kulkee kyllä, vaikka tappioita on tullutkin. Ottawan otteet kotijäällä eivät ole vakuuttaneet ja toisaalta Rangers on erinomainen vierasjoukkue. Hyvä vaihtoehto on pelata vierailijoiden voittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: New York Rangers ML, kerroin 1.87 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti