NHL Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 20.5.2017 kello 03:00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa alle 4.5 maalia, kerroin 2.28, Unibet >>

Ottava nappasi edun itselleen edellisessä ottelussa ja siirtyi 2-1 lukemin johtoon otteluvoitoissa. Pittsburghilla olisi melkein pakkovoiton paikka, muuten Ottawa saa liian monta ottelupalloa. Ennakkoon tämän piti olla Pingviinien sarja, mutta Ottawa näyttänyt oman vahvuutensa.

Pittsburgh kärsii edelleen loukkaantumisista ja pitkäaikaispotilas Letangin lisäksi tästä ottelusta voivat olla poissa Hörnqvist, Kuhnhackl, Rust ja Schultz. Kotijoukkueelta poissa on varmuudella Borowiecki ja ehkäpä myös Burrows. Jos nämä kaikki ovat poissa kokoonpanosta, Ottawa saa kivan bonuksen toiseen kotiotteluunsa.

Matsista povataan äärimmäisen tasaista, Unibetin pitkävetokertoimet ovat todella tasaiset. 2.60 – 3.80 – 2.55. Kaksi ensimmäistä peliä olivat todella tasaisia yhden maalin pelejä mutta kolmannessa maalipönttö läikkyi sitten hieman isommin ja ottelussa tehtiin kuusi maalia. Onko se uusi trendi vai onko tämä ”back to normal” peli?

Laitetaan vinkkiin alle 4.5 maalin matsia, siitä saa kuitenkin melko kohtuullisen kertoimen 2.28. Pittsburgh tiivistää puolustamistaan ja pyrkii sitä kautta voittamaan ja tasoittamaan ottelusarjan.

Kenelle pisteitä?

Kyllähän tässäkin ottelussa joillekin pelaajille niitä pisteitä merkitään, mutta kenelle? Pienin kerroin on Sidney Crosbyllä (1.47) mutta esimerkiksi Derick Brassardin pinnasta saa jo 1.85 –kertoimen. Sama kerroin on muuten sille, että samainen pelaaja ei tee pistettä. Sidney Crosbyn ei-vaihtoehto tuo jopa kertoimen 2.50.

Kokeillaan kuitenkin vinkkiin laittaa tähän Yevgeni Malkinin kerrointa sille että mies ei tee ottelussa vähintään kahta pistettä. Sille saa Unibetiltä kertoimen 1.42.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Pelaa vihje: Evgeni Malkin ei tee vähintään kahta pistettä, kerroin 1.42, Unibet >>