Ottawa Senators - St.Louis Blues 17.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako St.Louis täydet pisteet Ottawan vieraana?

Ottawa Senators – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 2,15 Expekt
Ottawa Senators – St.Louis Blues ML, merkki 2, kerroin 1,72 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,80 | 4,00 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin neljäntenä oleva St.Louis Blues matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa testaamaan Ottawa Senatorsin päivän vireen. Ottawa Senators löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista sijalta kolmetoista. Lähtökohtaisesti St.Louis Blues nousee tässä kohteessa erinomaiseksi peli-ideaksi. St.Louis Blues matkustaa Ottawa Senatorsin vieraaksi erinomaisesta tilanteesta, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella St.Louis Blues voitti jatkojen päätteeksi Columbus Blue Jacketsin 3-4 maalein. Kahteen edelliseen otteluun St.Louis Blues on varsinaisella peliajalla viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia, joten tällä hetkellä vierasjoukkueen maalintekotehokkuus on enemmän kuin kohdallaan.

Ottawa Senators hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Los Angeles Kingsille 2-5 maalein eikä kotijoukkueella homma toimi oikeastaan muutenkaan. Viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla Ottawa Senatorsille tuottaneet yhteensä vain yhden voiton. Ottawa Senators on pelannut suhteellisen paljon maalin otteluita suuntaan tai toiseen, mutta kovalla prosentilla ottelut ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan. Kolme edellistä kotiottelua ovat Ottawa Senatorsille kylläkin tuottaneet kaksi voittoa, mutta tilannetta voidaan katsoa hieman isommassa kuvassa – Ottawa Senators on yksi itäisen konferenssin surkeimmista kotijoukkueista. Tarkemmin sanottuna kahdeksantoista kotiottelua ovat Ottawa Senatorsille tuottaneet vain kuusi voittoa.

St.Louis Blues nousee vieraissakin pelatessaan erinomaiseksi pelikohteeksi, sillä tällä hetkellä voidaan sanoa vierasjoukkueen olevan yksi liigan kuumimmista joukkueista! St.Louis Blues on pelannut siinä mielessä mielenkiintoisesti, että ensin St.Louis Bluesilla oli hurja voittoputki, sen jälkeen useamman ottelun mittainen tappioputki ja jälleen vierasjoukkue on matkalla täysin oikeaan suuntaan. St.Louis Bluesin sairaslistakaan ottelun alla ei ole lainkaan kurjaa katsottavaa. Sivussa St.Louis Bluesilta ovat tästä ottelusta ainoastaan Vladimir Sobotka, Jordan Leopold sekä Ryan Reaves. Ottawa Senatorsin sairaslistahan on käytännössä tyhjä, mutta siitä huolimatta lähdetään St.Louis Bluesia nostamaan vetokupongille mukaan. Ottawa Senators on kotonaan esiintynyt kokonaisuudessaan niin vaisusti, että St.Louis Bluesilla on hyvä mahdollisuus jatkaa tuota kurjaa tilastoa kotijoukkueen kannalta.

Veikkaussivut | Tuomas