Video: Ottawassa riidellään palkoista jo kahden pelaajan toimesta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: NHL
  • 07/05/2015
Jaa tämä...

Viime kaudella NHL:n Atlantic Divisioonan viimeiseltä pudotuspelipaikalta kauden 2014 – 15 Playoffseihin selvinnyt Ottawa Senators, on joutunut melkoiseen myrskyn silmään. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Montreal Canadiensin toimesta tipahtaneet Senaattorit joutuvat käymään jopa kahden pelaajan aloitteesta välimiesmenettelyyn.

Mike Hoffman

Viime kaudella läpimurtokauden NHL:ssä pelannut Michael ”Mike” Hoffman oli ensimmäinen pelaaja jonka uutisoitiin vievän sopimusneuvottelut välimieskäsittelyyn. Rajoitettu vapaa agentti Hoffman, takoi viime kaudella 79 ottelussa tehot 27 + 21 = 48. Tason nosto oli toissakauteen verrattuna melkoinen, jolloin mies sai peliaikaa vain 25 ottelussa ja pisteitäkin kertyi vaatimattomat 6 kappaletta. 750 000 dollaria viime kaudesta tienanneen Hoffmanin odotetaan saava välimiesmenettelyn kautta roima palkankorotus, mikäli pelaaja ja seura eivät pääse sitä ennen sopimukseen.

Alla vielä miehen parhaita hetkiä, josta voi päätellä onko nuorimies palkankorotuksensa ansainnut?

 

Alex Chiasson

Mike Hoffmanin esimerkistä rohkaistuneena myös toinenkin hyökkääjä Alex Chiasson on vienyt Ottawan välimiesmenettelyyn. Viime kaudella reilut 850 000 tienenut Chiasson tosin hieman eri asemassa neuvotteluissa kuin Hoffman. Chiasson ei ole missään vaiheessa uraansa breikannut NHL:n kärkihyökkääjiin, ja viime kaudellakin mies saavutti 76 ottelussa vain tehot 11 + 15 = 26. Nähtäväksi jää minkä päätöksen välimiehet antavat Chiasson tapauksessa. Mikäli miehelle ehdotetaan roimaa palkankorotusta, Ottawa voi kieltäytyä siitä ja jättää tekemättä uuden jatkosopimuksen 24- vuotiaan pelimiehen kanssa.

Tässä vielä ennen Ottawaa Dallas Starsia edustaneen Chiasson parhaita hetkiä:

 

Vedonlyöntisivut eivät vielä tarjoa valitettavasti kohteita välimiesmenettelyiden tuomioihin, mutta esimerkiksi Unibet on avannut jo nyt ensi kaudeksi voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma Stanley Cup mestarisuosikki.

 

Lue myös:

VIDEO: La Roja voitti Copa American!
VIDEO: Englannin naisille jalkapallon MM-pronssia!