Nuorten SM-liigan superlupaukselle debyytti Ilveksessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 12/05/2015
Jaa tämä...

Tamperelaisseuran hyökkäyspäässä on tänään todellinen yllätysnimi.

Tamperee Ilves on nostanut Nuorten SM-liigassa kovaan tahtiin pisteitä tehneen Otto Koivulan liigajoukkueen mukaan vierasotteluun Lahden Pelicansia vastaan.

Koivula tekee SM-liigan debyyttinsä Isku Areenalla, kun Jan Latvala pelaa 1200:n SM-liigaottelunsa. 190-senttinen ja 99-kiloinen Koivula on merkitty tamperelaisten kokoonpanossa nelosketjuun Henri Tuomisen ja Jiri Veistolan kanssa.

Rikkooko hyökkääjälupaus ennätyksiä?

Nuorten SM-liigassa 25 ottelussa tehot 17+20 viimeistellyt hyökkääjälupaus on nykytahdillaan laittamassa uusiksi sarjan alle 18-vuotiaiden piste-ennätyksen. Tasaisen vauhdin taulukolla jopa 74 pisteeseen yltävä Koivula voisi mahdollisesti rikkoa Sebastian Ahon ja Antti Kalaputaan nimissä olevan ennätyksen. Se on edelleen 59 tehopistettä.

– Olen koko urani pelannut siististi. Joskus C-junioreissa tuli joku mylläkkä, josta tuli joko kymmenminuuttiset tai jopa ulosajot – en nyt muista varmuudella. Mieluummin sitä aina on kentällä kuin jäähyaitiossa. Isoa kokoani minun pitäisi käyttää enemmän, ja agenttini on kertonut, että kykyjenetsijät kaipaavat minulta lisää taklauksia. Koitankin taklata, kun paikka aukeaa, mutta mihinkään yltiöpäiseen pommien hakemiseen on turha lähteä.

Ilveksen kausi A-nuorissa on sujunut loistavasti, sillä tamperelaisseura on tällä hetkellä sarjassa kolmannella sijalla. 25 ottelustaan joukkue on voittanut varsinaisella peliajalla 16 kamppailua.

Ensi kesän NHL:n varaustilaisuus on Koivulalle mielenkiintoinen, sillä hän on tuolloin varauskelpoinen.

SM-liigassa pelataan lauantaina yhteensä kuusi ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Lappeenrannassa, jossa yhteen iskevät SaiPa ja Tappara. Kierroksen varsinainen huippuottelu käydään Oulussa Kärppien ja HIFK:n välillä.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Video: Pekka teki sen taas – uskomaton mailatorjunta
NHL-blogi: Lehtonen palasi suoraan huipulle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa