Oulun Kärpille kaksi suomalaista AHL:stä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 07/02/2015
Jaa tämä...

Oululaisjoukkue vahvistuu

Oulun Kärpät tiedotti tänään hankkineensa riveihinsä maalivahti Sami Aittokallion ja puolustaja Jani Hakanpään. Molemmille pelaajille sorvattiin kaksivuotiset sopimukset.

22-vuotias Aittokallio pelasi suurimman osan viime kaudesta AHL-joukkue Lake Erie Monstersin paidassa. Ilves-kasvatti torjui 16 ottelua torjuntaprosentilla 90,0. Maalivahti on jo todistanut, että hän pystyy pelaamaan hyvällä tasolla Liigassa, joten Kärpät odottaa veskarista kovaa vahvistusta itselleen.

Hakanpään kausi kului myös AHL:ssä, jossa 23-vuotias pakki pelasi yhteensä 69 ottelua Chicago Wolvesin riveissä. Tehopisteitä otteluissa syntyi 1+8=9, mutta Hakanpään vahvuudet ovatkin vahvassa puolustuspelaamisessa.

Kärpissä iloitaan uusista sopimuksista 

– Meidän puoleltamme on upea asia, että saimme riveihimme kaksi pelaajaa, jotka ovat jo todistaneet pystyvänsä pelaamaan Liigassa hyvällä tasolla. He ovat potentiaalisia huippupelaajia kotimaan liigaan, Kärppien urheilujohtaja Harri Aho iloitsi joukkueen tiedotteessa.

Molemmat pelimiehet haluavat kiekkoilla jatkossa Pohjois-Amerikassa, mutta paluu Suomeen on tässä vaiheessa uraa kummallekin hyvä asia.

Unibet tarjoaa jo nyt ensi kaudeksi voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:
Teemu Pulkkinen tulee saamaan ensi kaudella vastuuta NHL:ssä!
Boston Bruinsin hullut päivät jatkuvat – haaviin voimahyökkääjä!