VIDEO: Venäjä saa kaivatut supertähdet MM-kisoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/11/2016
Jaa tämä...

Venäjä vahvistuu usealla supertähdellä.

Jääkiekon MM-kisoissa pelaava Venäjä vahvistuu usealla supertähdellä, kun punapaidat saavat odotetut kovat pelaajat joukkueeseensa. Aleksandr Ovetshkin, Jevgeni Kuznetsov ja Dmitri Orlov ilmoittivat nopeasti halunsa tulla kotikisoihin, kun Washington Capitalsin NHL-kausi päättyi viime yönä. Heidän urakkansa päättyi pettymykseen Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Ovetshkin ja Kuznetsov olivat tälläkin kaudella tehokkaita hyökkääjiä, jotka tuovat Venäjän MM-ryhmään hurjasti ratkaisuvoimaa. Orlov puolestaan on monipuolinen puolustaja. Hän viimeisteli runkosarjassa kahdeksan maalia keräten lisäksi 21 syöttöpistettä.

Venäjän jääkiekkoliitto tiedotti kolmikon liittymisestä MM-joukkueeseen keskiviikkoaamuna. Vielä ei ole selvillä, milloin NHL-vahvistukset pelaavat kisojen ensimmäiset ottelunsa.

Jo aikaisemmin Venäjä vahvistui NHL-pelaajalla, kun Nikolai Kulemin liittyi kisaisäntien vahvuuteen. Uutisen Kulemin liittymisestä MM-kisoihin voit lukea täältä. Vahvistusten myötä Venäjällä on kasassa äärimmäisen vahva joukkue.

Katso videolta Ovetshkin parhaimpia paloja:

 

MM-kisoissa pelataan tänään neljä ottelua. Suomen urakka jatkuu illan kamppailussa, kun vastaan asettuu yksi kisojen heittopusseista, Unkari. Venäjä pelaa puolestaan seuraavan kerran jälleen huomenna.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Kumpi on kovempi – Laine vai Matthews?
VIDEO: Ville Hussolle NHL-sopimus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa