Özil paljastaa: "Arsenal tarjosi minulle jotain, mihin Real ei kyennyt!" | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Vastikää Arsenalin rivistöön hirmusummalla siirtynyt Mesut Özil avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi, että lähti Madridista muille maille hyvin mielellään.

Saksan maajoukkuetaituri Mesut Özil siirtyi Arsenaliin kesän siirtoikkunan vihonviimeisenä päivänä. Valioliigajoukkue pulitti Real Madridille keskikenttäpelaajasta peräti 50 miljoonaa euroa. Lukema on Arsenalin seurahistorian korkein maksettu siirtokorvaus.

Özilin siirtyminen Englantiin nostatti suurta kummastusta jalkapallomaailmassa. Ihmetystä herätti etenkin se, miksi Real edes myi tähtipelaajansa muille maille. Eräs asian kummastelija oli Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw.

Özil kuitenkin kertoi Die Welt -lehden haastattelussa, että hän oli siirrosta enemmän kuin iloinen.

– En tiedä lainkaan summista, joilla kauppa tehtiin. Olisin ollut valmis liittymään Arsenaliin vaikka ilmaiseksi.

Monet joukkueet olivat kiinnostuneita Özilistä siirtoikkunan sulkeutuessa, mutta lopulta Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger sai huokuteltua taiturin joukkueeseensa.

– Hän kertoi minulle tarkasti, mitä hän näki minussa, millä paikalla hän halusi minun pelaavan ja mitä hän odotti minulta. Yhtäkkiä kaikki kävi vain järkeen.

– Tajusin, että hän tarjosi minulle juuri niitä asioita, joita Real ei ollut pystynyt enää minulle tarjoamaan: rehellisyyttä, luottamusta ja kunnioitusta, läväytti Özil.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut