Video: Päällekarkauksesta mittava pelikielto - "Tuntuu tosi pahalta" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välisen ottelun jälkipuinti on saatu vihdoin päätökseen.

Boston Bruinsin kovanaama Shawn Thorntonille on langetettu jopa 15 ottelun mittainen pelikielto. Thornton hyökkäsi 7. joulukuuta pelatussa ottelussa Penguins-pakki Brooks Orpikin kimppuun.

Bruins-mörssäri kaatoi Orpikin jään pintaan ja löi puolustajaa pari kertaa kasvoihin. Penguis-puolustaja menetti rytäkässä tajuntansa, ja hän kärsii tällä hetkellä aivotärähdyksen oireista. Rytäkkä sai alkunsa siitä, kun Orpik taklasi Bruins-tähti Loui Erikssonin kovaa avojäällä.

NHL:n kurinpitäjä Brendan Shanahan ei katsonut toimintaa hyvällä.

– Tällaisessa tapauksessa ei ole enää kyse kiihkeäksi käyneestä jääkiekko-ottelusta, eikä intohimoisesti peliin latautuneen pelaajan spontaanista reaktiosta. Ennemminkin kyseessä on kostotoimi ottelussa aiemmin tapahtuneesta tilanteesta, perusteli Shanahan NHL:n julkaisemassa videossa.

Pelikieltonsa vuoksi Thornton menettää palkkatulojaan noin 65 000 euroa.

– Tuntuu tosi pahalta. Tämä ei ollut tarkoitukseni, sillä tunnen Brooksin ja olen harjoitellut yhdessä hänen kanssaan kesäisin, kommentoi Thornton.

Ottelussa nähtiin likaisia otteita myös Thorntonin tempun lisäksi. Penguins-laituri James Neal sai aiemmin tällä viikolla viiden ottelun pelikiellon taklattuaan samassa kamppailussa Bruinsin Brad Marchandia polvella päähän.

Katso NHL:n perustelut Thorntonin pelikiellolle tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut