Suomen maajoukkueen entisen päävalmentajan joukkue suurissa ongelmissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Entisen Huuhkaja-käskijän valmennusura on käynnistynyt uudessa seurassa.

Huuhkajien peräsimestä hetki sitten potkut saanut Mixu Paatelainen aloitti päävalmentajana Skotlannissa vain muutama viikko sitten.

Dundee Unitedin päävalmentajaksi palkattu Paatelainen ei antanut päänsilittejyjä joukkueelleen viikonlopun murskatappion jälkeen. Dundee United kärsi tappion murskalukemin Celticin vieraana Skotlannin Valioliigassa.

Paatelainen oli paikallisen lehden mukaan erityisen pettynyt siihen, etteivät pelaajat noudattaneet harjoituksissa sovittuja asioita.

– Mitä v***n järkeä on harjoitella, Paatelainen ajatteli.

– Se oli roskaa isolla R:llä. Otteluun voi valmistella taktiikan, mutta jos perusasioita ei tee oikein, kaikki menee roskakoriin, suomalaiskäskijä jatkoi.

Dundeen tilanne on hälyyttävä

Jos Paatelaisen valmennusura Suomen päävalmentajana oli vaikea, Skotlannissa se on alkanut samalla tavalla. Dundee on nimittäin voittanut vain yhden kauden 12 liigaottelustaan.

Dundee on viisi pistettä jo seuraavaa jäljessä, joten kirittävää jo tässä vaiheessa riittää.

– Nyt meidän täytyy huolehtia, että teemme joka päivä parhaamme. Muutos ei tapahdu hetkessä vaan siinä kestää aikaa, koska olemme maassa.

– Tuon jälkeen en ole yllättynyt, että Dundee United on sarjataulukon pohjalla. Emme pysty tekemään perusasioita oikein. Se on niin yksinkertaista, Paatelainen päätti.

Palloliitto irtisanoi Paatelaisen sopimuksen maajoukkueen päävalmentajan pestistä viime kesäkuussa. Potkuja edelsi neljä perättäistä EM-karsintatappiota. Niissä otteluissa Suomi pystyi tekemään vain yhden maalin.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa yhteen iskevät Athletic Bilbao ja Sporting Gijon.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa huippusarjoihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lähteet: Daily Record, Yle

Lue myös:
KUVAT: Tuttuja jalkapallokasvoja Tinder seuranhakupalvelussa!
VIDEO: Red Devilsien komeimmat derby-maalit!