VIDEO: Päättynyt jalkapallokausi sisälsi huikeita koppeja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Päättynyt futiskausi 2015/16 oli monelta osin todella huikeaa näytöstä. Kausi sisälsi muun muassa todella hienon ja yllättävän Valioliigamestarin Leicester Cityn, Juventuksen dominointia viidennen vuoden peräkkäin Italian Seria A:ssa, Madridin derbyn Mestarien Liigan finaalissa sekä tietenkin jalkapallon EM-kilpailut Ranskassa.

Huikeat jalkapallotarinat, häviöt, voitot ja comebackit ovat tietenkin aina joukkueen pelaajien ansioita. Jalkapallossa huomioi keskittyy kuitenkin helposti tiettyihin pelaajiin, tähtihyökkääjiin joiden siirtosummatkin ovat nousseet jo satoihin miljooniin. Näin ollen välillä pääsee täysin unohtumaan, että myös toisessa päässä kenttää on joukkueelle aivan yhtä tärkeitä, tiukassa paikassa jopa tärkeämpiä pelaajia, maalivahteja. Maalivahdit ovat joukkueiden yksilöitä, jotka eivät voi tietyissä tilanteissa luottaa muuta kuin itseensä ja taitoihinsa. Hyvä maalivahti saa maailman suurimmatkin tähtipelaajat näyttämään tavallisilta kuolevaisilta, kun he venyttävät itsenä torjuntoihin ja venytyksiin joissa penkkiurheilijan lihakset sekä jänteet napsahtaisivat poikki.

Veikkaussivut.com haluakin tänään nostaa esille maalivahteja, ja jakaa lukijoille viime kauden TOP 30 sankarillisinta torjuntaa. Nämä ovat juuri niitä torjuntoja, jonka jälkeen hyökkäävänä pelaajana nostetaan tyhjä katse taivaalle ja lyödään kädet naamalle kirosanojen saattelemana.

 

Lue myös:

LISTA: ERIKOISIMMAT LÄTKÄSEUROJEN NIMET RAPAKON TAKAA

VIDEO: JUVENTUKSEN CARLOS BLANCO NÖYRYYTTI MELBOURNE VICTORYN MAALIVAHTIA

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa