VIDEO: NHL-matsissa todella pahannäköinen yhteentörmäys! - "Oli vaikeaa keskittyä peliin"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Los Angeles Kingsin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä ottelussa nähtiin todella häijynnäköinen loukkaantuminen.

Los Angeles Kingsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen NHL-ottelu keskeytyi sunnuntaiyönä Suomen aikaa pitkäksi toviksi erittäin pahannköiseen loukkaantumiseen. Tilanteessa ottavana osapuolena toimi Blue Jackets -hyökkääjä Nick Foligno, joka kärrättiin kaukalosta ulos paarien ja niskatuen avustuksella.

Loukkaantumiseen johtanut tilanne oli todella valitettava, sillä tässä tapauksessa ei ollut kyse suuresta sikailusta tai vahingoittamiseen pyrkimisestä. Foligno nimittäin loukkasi päätään törmättyään vaikeassa asennossa laidan lähellä päivystäneeseen linjatuomariin.

[ Veikkaussivut tarjoaa tukun ilmiaisia vetovihjeitä illan Valioliiga-matsiin QPR-Aston VillaVoit myös poimia Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Folignon pää napsahti kiekontavoittelutilanteessa linjurin lonkkaan ja hyökkääjän niska nytkähti ikävällä tavalla vastakkaiseen suuntaan. Mies tuupertuikin tällin jälkeen kentän pintaan eikä hän selvinnyt kaukalosta pois omin voimin.

Pahannäköinen loukkaantuminen aiheuttikin suurta huolta Blue Jackets leirissä.

– Käsitykseni on, että hän valpas. Se on hyvä asia, Blue Jacketsin päävalmentaja Todd Richards kertoi pelin jälkeen.

– Siinä vaiheessa [loukkaantumisen jälkeen] on enemmän huolestunut joukkuekaverista ja henkilöstä. Pelistä tuli toisarvoinen, Richards jatkoi.

Valitettava loukkaantuminen keskeytti ottelun usean minuutin ajaksi. Blue Jackets -pelureilla olikin vaikeuksia pelata ottelu loppuun, kun oma joukkuetoveri oli kärrätty paareilla ulos kaukalosta.

– Nickin loukkaanuttua oli aika hankalaa keskittyä peliin, Blue Jackets -pakki Tim Erixon sanoi.

Kings voitti ottelun lopulta maalein 5-2.

Kyseessä ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun pelaaja saa NHL:ssä iskun päähänsä tuomariin törmättyään. Detroit Red Wingsiä edustava Tomas Tatar otti nimittäin harjoituskaudella pahasti osumaa kolaroituaan linjatuomarin kanssa laidan lähettyvillä.

Katso Folignon loukkaantuminen tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut