Benoit Paire - Roberto Bautista 18.1.2014 | Australian Avoimet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Roberto Bautistan huikeat peliesitykset Benoit Pairea vastaan?

Benoit Paire – Roberto Bautista, merkki 1, kerroin 2,75 Bet365
Benoit Paire (+1,5 erää) – Roberto Bautista, merkki 1, kerroin 1,85 Sportingbet

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,75 | 1,44 PELAA TÄSTÄ

 

 

Tenniksen Australian Avointen ottelutarjontaa, Ranskan Benoit Paire sekä Espanjan Roberto Bautista iskevät yhteen erittäin mielenkiintoisessa ottelussa. Tämän ottelun kerroinasettelua ei yksinkertaisesti pysty ymmärtämään. Roberto Bautista voitti kylläkin edellisellä kierroksella Juan Martin Del Potron, mutta tuossa ottelussa espanjalainen pelasi fyysisesti aivan äärirajoilla. Roberto Bautista joutui tuossa ottelussa huomattavasti tiukempaan fyysiseen testiin kuin Benoit Paire ottelussa Nick Kyrgiosia vastaan, vaikka australialaista vastaan Benoit Paire joutui pelaamaan täydet viisi erää. Benoit Pairelle ottelun alku oli vaikea, mutta neljännessä sekä viidennessä erässä kentällä oli vain yksi hallitsija se oli Benoit Paire. Pelillisesti Benoit Paire omaa kaikki aseet Roberto Bautistan kaatamiseksi. Tässä ottelussa kertoimissa on selkeästi reagoitu voimakkaasti Roberto Bautistan voittoon Juan Martin Del Potrosta. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun huikean ottelun jälkeen altavastaaja palaisi takaisin normaalille omalle tasolleen.

Benoit Paire pystyy liikuttelemaan vastustajaa erittäin ovelilla lyönneillä, vaikka ranskalainen on liikkumisen suhteen hyvin samantyyppinen pelaaja kuin esimerkiksi Fabio Fognini. Usein Benoit Pairen liikkuminen näyttää kentällä todella heikolta, mutta sen ei kannata antaa missään tapauksessa hämätä. Benoit Pairen pelaamisessa ei sinänsä ole selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia. Ranskalainen pystyy ratkaisemaan palloralleja niin kämmeneltä kuin rystyltä. Nick Kyrgiosia vastaan australialaisen hurjat syötöt olivat ranskalaiselle vaikea pala purtavaksi, mutta Roberto Bautista ei ole millään tavalla yhtä hyvä syöttäjä kuin Benoit Pairen edellinen vastustaja. Periaatteessa tässä ottelussa tullaan näkemään paljon pitkiä palloralleja. Kahden sitkeän pelaajan kohtaamisessa erot Benoit Pairen sekä Roberto Bautistan välillä ovat todella pieniä.

Yksittäisen ottelun perusteella ei voida tehdä suuria johtopäätöksiä, vaikka Roberto Bautista lähetti kotimatkalle periaatteessa parhaassa tapauksessa yhden mestarisuosikeista. Mitään ei voida ottaa pois Roberto Bautistan mahtavasta suorituksesta, mutta nyt espanjalaisen olisi venyttävä samanlaiseen peliesitykseen, sillä muussa tapauksessa Roberto Bautista ei tule tästä kamppailusta jatkoon etenemään. Liikkumisessa Roberto Bautista on kaksikosta aavistuksen edellä, mutta muuten tässä kerroinasettelussa ei ole henkilökohtaisesti sanottuna järkeä. Benoit Paire on ollut aikaisemmilla kausilla mahdollisesti hieman mielialapelaajan maineessa, mutta Australiassa Benoit Paire on pelannut itsensä jo näin pitkälle, joten siinä mielessä edellä mainutut väitteekin voidaan unohtaa.

Veikkaussivut | Tuomas