Panathinaikos - Maccabi Electra 19.12.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Maccabi Electran huikea pelivire Panathinaikoksen vieraana?

Panathinaikos – Maccabi Electra, merkki 2, kerroin 3,40 Unibet
Panathinaikos – Maccabi Electra (+6,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,90 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,33 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa israelilainen Maccabi Electra matkustaa Kreikkaan Panathinaikoksen vieraaksi. Tässä ottelussa jatkopaikkojen suhteen ei ole enään panosta, sillä Panathinaikos sekä Maccabi Electra tulevat varmuudella jatkoon etenemään. Varsinkin Maccabi Electra on tähän mennessä pelannut mahtavasti, sillä yhdeksän ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle peräti seitsemän voittoa. Maccabi Electra matkustaa Kreikkaan muutenkin neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, edellisessä Israelin liigan ottelussaan Maccabi Electra voitti Elitzor Netanian 67-77 numeroin.

Panathinaikos voitti edellisessä Euroliigan ottelussaan Lokomotiv Kubanin vieraissa 63-83 numeroin sekä muutenkin kreikkalaisryhmä on saalistanut putkeen viisi voittoa. Panathinaikos on ollut etenkin kotonaan erittäin vakuuttava, mutta toisaalta tällä kerralla myöskään kreikkalaisjoukkueella ei ole pakottavaa tarvetta ottelua voittaa. Panathinaikos tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta toisaalta varsinkin viime aikoina vastustajien taso on ollut suhteellisen heikkoa tasoa. Edellisessä kotiottelussaan Panathinaikos voitti Ikarosin 77-61 numeroin, mutta toisaalta jokainen Euroliigaa seuraava tietää sen, että tässä ottelussa vastustajan taso on hieman eri luokkaa.

Tässä ottelussa kokonaisuutena ajatellen kohtaavat kaksi äärimmäisen laadukasta joukkuetta. Panathinaikos lukeutuu kaudesta toiseen Kreikan liigan parhaimmistoon, kun taas Maccabi Electra kuuluu Israelin liigan kolmen parhaan joukkoon. Joukkueiden välinen perustaso on kaiken kaikkiaan hyvin samaa luokkaa. Kotonaan Panathinaikos on suosikki Euroliigassa ottelussa kuin ottelussa, mutta tällä kerroinasettelulla Maccabi Electra nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Todennäköisesti kentällä nähdään suhteellisen vapautunutta peliä, sillä esimerkiksi loukkaantumisia haluavat molemmat joukkueet varmasti välttää viimeiseen saakka. Maccabi Electra on Euroliigassa hävinnyt vieraissa vasta yhden ottelun, joten hyvät mahdollisuudet israelilaiset ehdottomasti omaavat voiton suhteen myös tänään.

Veikkaussivut | Tuomas