Pandurii - Fiorentina 7.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Fiorentinan huikea vire Panduriin vieraana?

Pandurii – Fiorentina, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 4,40 | 3,55 | 1,70 

 

 

Lohko E:ssä pelataan tänään neljäs ottelukierros päätökseensä, Italiasta vieraaksi saapuva Fiorentina on tällä hetkellä huikeassa pelivireessä. Fiorentinan valmennus on tehnyt mahtavaa työtä ja kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen homma toimii tällä hetkellä äärimmäisen vakuuttavalla tavalla. Tänään Fiorentina matkustaa varsin mielenkiintoisessa kamppailussa Panduriin vieraaksi Romaniaan. Kyseessä on jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa. Pandurii hävisi Romanian liigassa viime kierroksella Vasluille 1-2 maalein, joten Pandurii joutuu tähän otteluun tappio alla. Fiorentina voitti viime kierroksella Italiassa huippulaadukkaan AC Milanin 0-2 numeroin ja kaiken kaikkiaanhan Fiorentina on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa! Fiorentina voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 3-0 maalein ja voidaankin heti perään samantien myös todeta, että joukkueiden välinen tasoero oli jo tuolloin valtavaa luokkaa.

Pandurii on ehdottomasti Romanian liigan parhaimmistoa, mutta romanialaisjätti ei ole oikeastaan kotonaan esiintynyt tällä kaudella vakuuttavasti missään vaiheessa, sillä Pandurii on ollut Romanian liigassa äärimmäisen epätasainen. Kolmetoista ottelua ovat tuottaneet Panduriille kylläkin seitsemän voittoa, mutta Pandurii on samalla menettänyt aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Nyt Panduriin olisi pelattava kauden yksi parhaimmista otteluita, sillä kotietukaan ei poista sitä tosiasiaa, että tässä kamppailussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Fiorentina. Vierasjoukkue on materiaaliltaan Italian liigassa ylempää keskikastia ja tasoero tosissaan onkin selvä Fiorentinan eduksi. Fiorentina on pystynyt pelaamaan tällä kaudella taitojensa ylärajoilla, mutta mikäs siinä on pelatessa, kun voittoja tulee vierasjoukkueelle erittäin hienoon tahtiin.

Fiorentina on kovaa vauhtia matkalla lohkovoittoon, sillä parhaimmillaan Fiorentina pystyisi tänään voitolla saamaan eroa toisena olevaan Dniproon peräti kuusi pistettä. Siinä tapauksessahan ehdottomasti Fiorentina voitaisiin kaiken järjen mukaan julistaa tämän lohkon voittajaksi. Fiorentina on siinä mielessä hieno seura, sillä vierasjoukkue on pystynyt pelaamaan läpi kauden juuri sillä tasolla, että jokainen pelaaja on omalla pelipaikallaan pystynyt esittämään parastaan. Aikaisemmilla kausilla Fiorentina on vain ajoittain väläytellyt osaamistaan, mutta tällä kaudella vierasjoukkue on ollut erittäin vahva. Tuskinpa Panduriilla on kotonaankaan asiaa tämän kamppailun voiton suhteen. Lähtökohtaisesti ilman muuta Fiorentina on vieraissakin vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas