Jussi Jokinen jälleen Florida Panthersin kokoonpanossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Nopea paluu jäille

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen loukkaantui maanantaina ottelussa New York Islandersia vastaan. 32-vuotias hyökkääjä blokkasi laukauksen, eikä ollut Panthersin kokoonpanossa tiistain ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Jokinen on kuitenkin onneksi jälleen pelikunnossa, kun Panthers kohtaa ensi yönä Suomen aikaa Toronto Maple Leafsin.

Aluksi vamman vakavuudesta ei ollut vielä tarkempia tietoja, mutta kuvauksista selvisi, että kyse ei ole mistään vakavammasta.  Jokinen on säästynyt loukkaantumisilta, sillä suomalainen joutui jättämään pelin väliin loukkaantumisen takia viimeksi viisi vuotta sitten.

– Juuri mietin aiemmin, että olen edellisen kerran missannut ottelun loukkaantumisen takia viisi vuotta sitten. Viime vuonna olin yhden pelin sairaana, Pittsburghissa huilasin pelin olympialaisten takia ja sitä ennen Carolinassa jäin pari kertaa ylimääräiseksi hyökkääjäksi. Siihen nähden olen pysynyt hyvin terveenä, Jokinen sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Jokisen paluu on Panthersille iso asia, sillä suomalainen on ollut kuluvalla kaudella joukkueensa toiseksi paras pistemies. Jokinen on nakutellut 69 pelissä yhteensä tehot 13+37=50. Florida on pelaamassa myös joukkueena loistavaa kautta NHL:ssä, sillä Panthers on itäisessä konferenssissa hienosti kolmantena.

Panthers lähtee ensi yön vierasotteluun Torontoa vastaan isona ennakkosuosikkina. Uutta alkua hakeva Maple Leafs on kerännyt kuluvalla kaudella tähän mennessä vähiten pisteitä koko liigassa. Jokisella olisikin oiva sauma kurittaa Torontoa heti loukkaantumisensa jälkeen – ja tämä on jopa todennäköistä.

Lue myös:

Liigan runkosarjan palkinnot jaettu

Unibetin kertoimet Toronto-Florida -matsiin: 3.25 – 3.85 – 2.02

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa