Panttereille katkera tappio – Salama iski Playoffs-unelmaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Paikalliskamppailu Tampa Bay Lightningin ja Florida Panthersin välillä oli yllättävän siisti ja rikkeetön paikallisväännöksi. Tapahtumia ja jänniä juonenkäänteitä kuitenkin riitti. Molemmilla joukkueilla oli kovat panokset otteluun lähdettäessä. Lightning taistelee runkosarjan voitosta, ja Panthers jahtaa viimeistä Villikortti-paikkaa playoffseihin.

Lightning karkasi ensimmäisessä erässä jo 2-0 johtoon Brenden Morrowin ja Tyler Johnsonin maaleilla. Tilanne näytti jo pahalta Panthersin kannalta. Toinen erä oli kuitenkin Panthersin heiniä. Panthers tuli takaa ohi kahden minuutin sisällä.

Jussi Jokinen pamautti 2-1 kavennusmaalin ranteella ajassa 26.16. Brandon Pirri tasoitti ottelun vain 16 sekuntia myöhemmin. Panthers siirtyi 2-3 johtoon ajassa 28.14, kun Jonathan Huberdeau laittoi oman reboundinsa sisään. Syöttäjiksi merkittiin Aleksander Barkov ja Jaromir Jagr.

Nikita Kucherov tasoitti ottelun ajassa 41.30, ja ottelu näytti menevän jatkoajalle. Toisin kuitenkin kävi. Ryan Callahan vei Lightningin 4-3 kotivoittoon vain kaksi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Tappion myötä Floridalla on nyt viisi pistettä matkaa viimeiseen Villikortti-paikkaan.

Katso ottelun maalit tästä: