VIDEO: Pantterit raatelivat mahtiankat – Barkovilta komea läpiajomaali!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/11/2015
Jaa tämä...

Alexander Barkov on päässyt hyvään vireeseen.

Florida Panthers voitti kotonaan Mighty Ducks of Anaheimin peräti 6-2 ja kipusi jo neljän pisteen päähän Boston Bruinsista ja viimeisestä pudotuspelipaikasta. Anaheim on nyt hävinnyt molemmat tämän kauden keskinäiset pelit 6-2. Floridalle voitto oli kolmas neljästä viime pelistä, ja Anaheimille tappio oli jo kolmas perättäinen.

Alexander Barkov teki upean veivimaalin puolittaisesta läpiajosta ajassa 32.50. Brad Boyessyötti suoraan liikkeeseen ja Barkov pääsi nokikkain Ilja Bryzgalovin tilalle tulleen John Gibsonin kanssa. Barkov teki parit nopeat veivit ja lirutti kiekon alakulmaan.

Barkovin maalin toinen syöttäjä oli ketjukaveri Jonathan Huberdeau, joka sai ottelussa kaikkiaan kolme syöttöpistettä ja valittiin ottelun ykköstähdeksi. Kakkostähti oli Barkov ja kolmostähden ansaitsi Dave Bolland 1+1 tehoillaan.

Sami Vatanen pelasi ottelussa reilut 22 minuuttia, saalisti yhden syöttöpisteen ja oli toinen Anaheimin kahdesta +1 merkinnän saaneesta Anaheim-pelurista. Muut olivat nollilla tai pakkasella.

Katso ottelun maalit tästä! (Barkovin osuma ajassa 2:25)

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

Unibet HIFK-TPS