P.A.O.K - AZ Alkmaar 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Juhliiko P.A.O.K lohkovoittoa kotiyleisönsä edessä?

P.A.O.K – AZ Alkmaar, merkki 1, kerroin 1,57 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,57 | 3,85 | 5,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, hollantilainen AZ Alkmaar matkustaa P.A.O.Kin vieraaksi Kreikkaan. Ottelussa panoksena on lohkovoitto. Lähtökohtaisesti P.A.O.K nousee tässä kohteessa erinomaiseksi peli-ideaksi. Viisi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet niin P.A.O.Kille kuin myös AZ Alkmaarille kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä. AZ Alkmaar on ollut positiviinen yllättäjä, sillä valitettavasti AZ Alkmaar ei enään lukeudu Hollannin liigan parhaimmistoon. Viime kaudella AZ Alkmaar oli Hollannin liigassa vasta kymmenes ja muutenkin vierasjoukkue on menettänyt noin vuoden tai kahden vuoden aikana useita avainpelaajia muihin seuroihin.

P.A.O.K tunnetaan fantastisena kotijoukkueena ja normaalistihan muutenkin Kreikka on erittäin vaikea paikka vierasjoukkueelle kuin vierasjoukkueelle. P.A.O.Kin kotipelivireestä voidaan sen verran mainita, että kymmenestä edellisestä kotiottelustaan kreikkalaiset ovat saalistaneet vaatimattomasti vain yhdeksän voittoa. Jotain P.A.O.Kista kertoo se, että kymmenessä edellisessä kotiottelussa tasan yhdessä kotijoukkueelle ollaan tehty enemmän kuin yksi maali ottelua kohden. Voidaan todennäköisesti siispä sanoa, että P.A.O.Kia vastaan maalinteko ei ole aivan niin yksinkertaista. AZ Alkmarin kohdalla tilanne tulee todennäköisesti toimimaan samalla tavalla, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat hollantilaisille tuottaneet mahtavasti peräti yhden voiton.

AZ Alkmaar on joukkueena erittäin nuori sekä kokematon. Sitä kautta tilanne ei lainkaan helpotu AZ Alkmarin kohdalla tähän otteluun lähdettäessä. AZ Alkmaar on pelannut tähän mennessä Eurooppa liigan osalta hyvin, mutta tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on P.A.O.K. Aron Johannsson on loistava esimerkki siitä, että AZ Alkmaarilla löytyy muutamia taitavia yksilöitä, mutta joukkueena AZ Alkmaar on erittäin kokematon. Kahteen edelliseen vierasotteluun AZ Alkmaarille ollaan tehty viisi maalia ja se onkin aivan liikaa. Lähtökohtaisesti kotietu on tässä kohteessa erittäin merkittävässä roolissa. P.A.O.K on kotonaan ollut kaiken kaikkiaan niin vakuuttava, että kotivoitosta lähdetään ilman muuta liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas